u,još malo pa ćemo ić kupit setove noževa i nabacivat se s njima.
nema razloga da se dolazi do ovog bullshita,inače sve ovo je Madness...
ako se nekom posrećilo sa cijevima i clockom mislim da nema razloga da mu se to veselje oduzima,bio u pubertetu ili ne
ovo oko grijanja- pa ni nekih 65+C nije baš puno za karticu koja može workat i prek 100C- da onda se tu zagrijava cijela kutija i tako dalje i tako dalje...al opet Mad Duke gore ima zalmana i sve ok, ja imam stock i nemre doc ni do 60C...jebiga mora se nekom i jako grijat,

čudno je to kaj svaka kartica iz 6800 serije ima različite mogućnosti, nemreš nać nikakve dvije npr. 6800GT da mogu doć do istog clocka il do istog napona itd...)
ovo oko love- MasterX, čuješ ja sam za svoje zvučnike 8 dana kopao i krampao na sljemenu po najjačem suncu bez da sam odlazio doma;
za karticu sam 8mjeseci šljako;svaki petak poslje skole,a i puno puta i svaki dan- sam davao instrukcije jednoj curi iz matematike i iz fizike i kemije tu i tam, i poslje toga zadnjim busom doma-nije mi bilo sve jedno,gladan, umoran...
moja sestra(mlađa od mene) je prije prodavala nakit pa mi je i ona htjela malo pomoć i dala je neke novčeke za karticu da joj Simsi 2 ljepo glatko rade(to je prava sestra-brao sam grožđa i kojekakva druga voća i složio joj njen vlastiti komp jer je zavrijedila),normalno tu je i prodaja komponenti(kupiš jeftinije prodaš skuplje),ovo ljeto sam radio i praksu, a tu i tam za 100kn treba ispraznit kamijon u hladnjači itd
za komp sam inače cijelu godinu šparao,prodao stari komp,neki novci za krizmu,sestra me doma šiša jer nedam novce pederima frizerima,a uostalom mrzim frizere,nisam više ni sa curom bio jer sam htio ušparat na onim bonovima i tak da sam osto sam,
nemojte sad mislit to je teški štreber on je cijeli dan za kompom nezna niš drugo osim igrat, nikad nije imo curu i slične gluposti,
jer se to može reć nekom papku koji nosi pepeljarke i plače kad mu veliš da je u krivu il kad dobije 4, a ne meni.I nemojte mislit da nisam niš nučil is toga-malo sam pretjero kad sam tolko zanemario sve oko sebe al se to više ne ponavlja, tako da mislim da ste tu u pravu, treba otić van propit se, zabavit, razbit nekaj...a ne sam blejit u ekran i igrat dan i noć-i ja takve ljude smatram bedacima, al kaj ću im ja,nek ih doma starci mijenjaju.
uglavnom htio sam reć da mi je žao ak neko misli da sam uzeo hrpu love starcima da bi si kupio grafičku il neki drugi komad,jer to u mom slučaju nije istina, pošteno sam zašljako svoje stvari.
tak da MasterX nemoj se ljutit,al nemoj sve 17godišnjake svrstavat u grupu(pubertet,nezrelost,dijete,ljenčina,živi na starcima...)jer evo ima nekih koji nespadaju tam...
hehe,jesam se raspiso,al ajd nikad nisam volio da se ima iskrivljeno mišljenje o meni,jer ipak sam dobro odgojen,pa
se ispričavam ako sam nekog ovim tekstićem uvrijedio