Tema: vicevi
View Single Post
Staro 28.12.2011., 11:09   #942
panisher20
Premium
Moj komp

panisher20's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Vidno uzrujan čovjek ulazi u birtiju i odma s vrata pljune i vikne: "Barmene, daj mi duplu ljutu!" nakon čega pljune i promrmlja sebi u bradu "Šta baba vozi..."
Barmen mu kaže - Recite šta vas muči, ja vam izvrsno slušam.
Čovjek - Ma nemoj me ništa pitat - pljune - šta baba vozi...
Barmen - Pa dobro, ne može bit toliko loše...
Čovjek povuče duplu ljutu, i odmah je ispljune natrag u čašu - pu, šta baba vozi...
Barmen - pa dobro, pobogu, smirite se. Šta je bilo?
Čovjek - Ustao se ja jutros, krenuo na posao, kanta nikako da upali, jebi ga, moram stopirat, privatna firma, nema kašnjenja, pu (pljune) šta baba vozi
Barmen - Pa dobro, smirite se, i jeste ustopirali?
Čovjek - Jesam i to iz prve, pu šta baba vozi...
Barmen - Pa šta vozi?
Čovjek - Novi mercedes mi stao, baba u njemu izgleda ko lignja, naborana, isušena, bit će da ima devedeset i koju, i tako ja uđem u auto, baba krene, šalta brzine, i piči baba stodvadeset na sat i prestiže sve živo i neživo ispred nas kad odjedanput šleper ispred nas, autobus dolazi s druge strane, a baba da će prestić ovaj šleper šta je ispred nas. Ja kažem "Baba, ako to uspiješ, poljubit ću te u pizdu. Pu šta baba vozi...

Treba da se zarati u Bosni i ovi Srbi, Hrvati i Crnogorci hoce da bjeze.. Ali preduslov da pobjegnu je da ih magicna vila pretvori u neku zivotinju, i tako ona njih redom pita:
U koju zivotnju zelite da vas pretvorim?
Kaze Srbin... ja hocu da sam ptica, da bre fino odletim odavde.

Hrvat ce na to ... ja pak zelim da budem tigar, da sto brze otrcim odavde.
A na to ce CRNO-Gooorac... ja hocu da budem ZMIJA... fino brate.. LE-ZIM - A -BE-ZIM

Upao mali Cigo u kanalizaciju i njegov otac upita majku:
- Će ga peremo ili da pravimo novo?

Zadržao se Štef malo duže u uredu s tajnicom i ponudi se da je odveze doma. Kad su stali ispred njen zgrade pozove ona njega na piće. On pristane i zaredaju oni s nekoliko pića. Zakuha se atmosfera i završe oni u krevetu. Nakon "obavljena posla" iznemogli oboje zaspu. Negdje iza ponoći Štef ustane u panici iz kreveta i viknu: "Moja žena"!!! Na brzinu se obuče i počne razmišljati što da joj kaže, kad se sjeti i upita tajnicu komad krede za pisanje po ploči. Ona mu dala kredu, on je stavi iza uha i ode doma. Kad je došao doma žena odmah s vrata vikne: "Pa gdje si ti dosad"?! A on krene s pričom: "Pa znaš, tajnica i ja ostali dokasno u uredu, pa sam se ja ponudio da je odvezem doma, pa me ona pozvala na piće, pa nakon par pića mi završili u krevetu, zaspali i tek se maloprije probudili. A ona reče:Ajde ti zajebavaj nekog drugog, opet si zapeo s dečkima na kuglanju, ostala ti je kreda iza uha!
panisher20 je offline   Reply With Quote