Tema: DotA 2
View Single Post
Staro 27.12.2011., 20:49   #405
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Viperus Pregled postova

Pa nije meni problem sama borba, to mi ide dosta intuitivno. Problem je kad mi dođe bloodseeker i baci ult, a ja ne znam da mi to radi dmg kad se mičem i riknem

Stvar je da puno brže naučiš gledanjem nego čitanjem šta koji skill radi. Da ne spominjem da neznaš kako skill izgleda, što je glavna stvar.

I kakvih 50 sati, treba neko stavit na youtube filmiće di se posveti svakom heroju minuta-dve.

Danas sam baš igrao sa groznim pudgeom, ili uopće nije koristio kuku, ili je povuko miniona, strašno nešto. I kaže on "this hook is so usless" XD

Pa zato trebaš odigrat 100-200 partija, s tim da svaki put odigraš s drugim herojem pa ćeš znat koje skilove ima kad budeš igrao s njim, odnosno kad bude igrao protiv tebe. To je najbolji način.
U biti možeš odigrat tih 100-200 partija sa 30ak heroja koji se najčešće pikaju i eto, već skoro znaš većinu.

Što se tiče itema, nemorate znati ispočetka za sve iteme šta koji znači u detalje i što radi, možete igrat s univerzalnijim itemima i onima koji se češće koriste a kasnije počnete ubacivat neke naprednije stvari. Jer možete odigrat ok i na taj način, nemorate se brinut da će vas neko silovat ako imate i malo soli u glavi. Itd, itd, itd

EDIT:

Hvala svima koji me zovu da odigram partiju s njima, al trenutno nemam uvjeta za igrat. Na laptopu sam dok sam na praznicima pa zato ni ne joinam

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 27.12.2011. u 21:04.
Pupo je offline   Reply With Quote