View Single Post
Staro 27.12.2011., 17:37   #1100
w0lfram_
Rasvjetno tijelo
Moj komp

w0lfram_'s Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Nemoj se previse zamarati oko toga ... beta zato i sluzi.
Da se nadju bugovi te da se ispolira program!
Biti ce sigurno 2-3 bete, pa alfa, pa finalna verzija. Ljudi prijavljuju bugove cak i u alpha verziji.

.........
Bas gledam; moj se cashe rasirio na gigu i po, ja cu ici na clean install jer ovo je stvarno previse
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Alfa ide prije bete Ali obično XBMC do bar treće bete ne isprobavam jer mi se ne da :P
ne znam, na dharmu sam preša još u prvoj beti, oduševila me te sam na toj prvoj verziji bete osta dok nije izašla finalna verzija, jednostavno je sve radilo kako triba...

znači savjet je da se vratim na dharmu?

al u edenu ima par prekul stvarčica, tipa novi plugin za trakt mi je super, povuka mi je sve šta sam već gleda i na kraju mi daje opciju da ocijenim film/epizodu, šta mi je ono šta mi je falilo prije

sve skupa je više kul, al mi ovo bez postera pravi probleme kad tražim neki film za pogledat, inače kad gledam onda tražim po coverima, pa kad mi se svidi cover bacim oko jel se vridi pogledat film, a sad mi toga nema

edit: da cache je puno puno puno veći, čini mi se da sam negdi letimično pročita da je to sve u službi bržeg i boljeg rada xbmc-a, meni iskreno ne smeta, i tako više od 300gb stoji prazno na htpcu...