View Single Post
Staro 27.12.2011., 17:20   #67
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Sad se i ja mogu hvalit da imam nekog sponzora Seasonic je bio toliko dobar da su mi poslali dodatni set kablova za napajanje tako da neću morati imat rastavljen komp dok budem sleevao kablove.

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
ma j... grafu.. Nego 2 pitanja.. Kolike su ti temperature?? i gdje se moze kupit taj seasonic?? Ja bi ta 3 venta na radiatoru stavio s gornje strane da ti pusu dole i po regulaciji napona.. Ja sam tako stavio i imam manje temp proca a i maticne.

Temperature od procesora su malo više nego što sam mislio da će biti, al vjerujem da je to posljedica što se pumpa vrti na minimumu, no i procesor mi traži dosta napona pa se u neku ruku ni nečudim što su mi temperature takve (1.275 za 4.2), a i ventovi se vrte na minimumu. U biosu u PWM profilu je smanjeno do kraja (oko 550 okretaja u idleu). Grafa dođe do 44 stupnja pod furmarkom i to je to. Nisam vidio da je nekad bila veća temepratura.

Temeljitije testiranje će biti kada dođem nazad u Vž, trenutno sam kod kuće pa nemam pristup kompu.

Seasonic je kupljen u protisu.

Što se tiče smjera puhanja zraka, stvar je da ventovi izvlače zrak iz kućišta prema gore, jer je to kao i neka prirodni smjer strujanja toplog zraka.