View Single Post
Staro 27.12.2011., 16:32   #883
spursfan
Registered User

Datum registracije: Dec 2011
pozz ekipa...
evo novi sam na forumu i ukratko me zanima par stvari..
Planiram kupit laptop,i sad kao i svi dvoumim se...nebi se htio zeznut,pa kupit krivu stvar..a svi ovi prodavači pričaju različite stvari...jedni hvale acera,drugi asusa,treći amd procesor,četvrti b940..itd...pa mislim da je najbolje da potražim mišljenje normalnih ljudi,jer mi se čini da oni rade samo u svoju korist..i hvale samo ono što im odgovara...

Pa evo,dns sam dobio ponudu za jednog acera aspire 5750zg..ukratko dual core/sandy bridge (2,0ghz,2mb,L3 cache)...6gb ddr3,650gbs-ata hdd,15,6 inča, GT540M 1gb,..itd..itd...
naime jedan frend mi preporučio da ga ne uzimam..da su krhki,itd...

prije sam planirao uzet asusa s AMD 3400m procesorom,radeonkom 66501gb, 4gb rama..itd..no dns mi baš taj frajer rekao da sporo radi taj procesor...da radi na 1,4ghz...da je bolje definitivno uzet ovako nešto...reko ok,da pogledam što ima takvog..i zapeo mi jedan asus za oko (neznam dal smijem linkat...al evo )
http://www.ekupi.hr/Asus-prijenosno-...47-189700.aspx

tu je nešto jeftinij nego na notebookshopu di je 4300 što mi se čini i realnijom cijenom..gledam,ista grafulja,17inča ekran,proc nisam siguran dal je isti tj.dal je sandy bridge (nisam stručnjak,neznam dal piše inače ili ne..) jedino 2gb manje rama,što mislim da nije toliko bitno...a manje para..i asus mi se čini pouzdanijim...

pa evo..ako može neka pomoć...jer već mi se vrti u glavi od svih tih laptopa i prodavača..itd...budžet mi je cca 4000kn..(nije bed ako prođe 100/200kn)...netreba mi za ništa extra,al hoću laptop da drži narednih 3godine..da mogu pokrenut pokoju igru (zato i gledam ovu grafičku..navodno solidna..) i da mi se ne kvari ofc...

molim vas za savjet..i unaprijed hvala...
spursfan je offline   Reply With Quote