Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Nešto kao ti pošto očito ni moj post nisi pročitao  Piše u njemu sve, da sad ne ponavljam, jedino me geronimo_2 navukao na led jer sam mislio da je njegov reply poziv na pomoć, a ne čisto "ja ne znan ništa, ti postaj, pa ako ko uleti"
I vjerovao ili ne, temu san pročitao kad sam se rješio ispita i posla i u temi ne piše skoro pa ništa, uglavnon se sastoji od individualnih problema i rješenja ili djelomičnih rješenja istih koje je teško upotrijebit ako baš nisi u toku, a nisam u toku. Ne piše čak ni sitnica kako naprimjer spasit kalendar, a odgovor na to koliko god banalan bio meni recimo puno znači jer u njemu iman 200+ unosa (ne FB gluposti, nego konkretnih stvari).
Uglavnon, nebitno, fala A.J. na konkretnim informacijama, malo sam se i sam pozabavio s svim tim skupa kad sam dobio neke osnovne smjernice i rezultat je da sam sad na Darky 10.2.2, još ću malo proguglat kako to dodatno nadogradit, pa nek stoji tako dok se ICS ne stabilizira malo....
|
Na svakoj stranici,pored linka za skidanje roma piše kako se instalira, da li ODIN-om ili CWM-om, ako ne znaš kako to koristiti, hvala bogu, imaš prvi post na ovoj temi u kojem sve lipo piše. Konkretno za Darky-a, bar Darky i ficeto napišu tutorijal kako treba gdje pokriju sve probleme, tako da na tom području ne bi trebao imati nedoumica.
Titanium Backup Pro - za njega si čuo, skinuo, i naravno pročitao sve u podtemi "Android aplikacije", u kojoj ima više manje sve o tematici aplikacija i backupa podataka. A što se kalendara tiče...syncat sa google-om?

I da, sve to piše - ili tu ili pod "Android aplikacije".
A o tome da sam lijen pomoći, tu uopće nemam komentara.
I naposlijetku, ako sam nešto krivo shvatio iz tvog posta, ispričavam se.