View Single Post
Staro 27.12.2011., 14:20   #480
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Nešto kao ti pošto očito ni moj post nisi pročitao Piše u njemu sve, da sad ne ponavljam, jedino me geronimo_2 navukao na led jer sam mislio da je njegov reply poziv na pomoć, a ne čisto "ja ne znan ništa, ti postaj, pa ako ko uleti"

I vjerovao ili ne, temu san pročitao kad sam se rješio ispita i posla i u temi ne piše skoro pa ništa, uglavnon se sastoji od individualnih problema i rješenja ili djelomičnih rješenja istih koje je teško upotrijebit ako baš nisi u toku, a nisam u toku. Ne piše čak ni sitnica kako naprimjer spasit kalendar, a odgovor na to koliko god banalan bio meni recimo puno znači jer u njemu iman 200+ unosa (ne FB gluposti, nego konkretnih stvari).

Uglavnon, nebitno, fala A.J. na konkretnim informacijama, malo sam se i sam pozabavio s svim tim skupa kad sam dobio neke osnovne smjernice i rezultat je da sam sad na Darky 10.2.2, još ću malo proguglat kako to dodatno nadogradit, pa nek stoji tako dok se ICS ne stabilizira malo....
Na svakoj stranici,pored linka za skidanje roma piše kako se instalira, da li ODIN-om ili CWM-om, ako ne znaš kako to koristiti, hvala bogu, imaš prvi post na ovoj temi u kojem sve lipo piše. Konkretno za Darky-a, bar Darky i ficeto napišu tutorijal kako treba gdje pokriju sve probleme, tako da na tom području ne bi trebao imati nedoumica.
Titanium Backup Pro - za njega si čuo, skinuo, i naravno pročitao sve u podtemi "Android aplikacije", u kojoj ima više manje sve o tematici aplikacija i backupa podataka. A što se kalendara tiče...syncat sa google-om?
I da, sve to piše - ili tu ili pod "Android aplikacije".

A o tome da sam lijen pomoći, tu uopće nemam komentara.
I naposlijetku, ako sam nešto krivo shvatio iz tvog posta, ispričavam se.