View Single Post
Staro 27.12.2011., 09:09   #973
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Kristijan1 Pregled postova
ali mi nije jasno zašto ti Wolverine namečeš stav da je normalno biti cool kada dobiješ neispravan komad hardvera.
Nisam rekao da je to cool, rekao sam da je na žalost normalna stvar. Pobogu pa i sam sam znao dobit out of the box neispravan komad hardvera i umjesto da ovdje pišem balalajke otišao sam ga reklamirati i mirno.

Dobio sam i7 860 koji je bio mrtav, da li je to onda loš procesor? Nema ga puno ljudi na forumu, ja sam ga dobio mrtvog, mora da je loš.

Cijela jedna serija Seasonic napajanja je dolazila kod nas na tržište neispravna, je li Seasonic loš brand?

Citiraj:
Možda bi se ti trebao malo ohladiti i izaći van na svježi zrak .
Što se tiče razmišljanja , na razini djeteta od 7 godina i ono zna da je neprimjereno i nekulturno potcijenjivati i omalovažavati druge , a ti to počesto činiš svojim nastupima i izjavama po forumu .
Samo pišem u tonu na koji i ti pišeš. Ne omalovažavam te nego samo zaključujem na temelju tvog pisanja.

A što bi drugo zaklljučio od osobe koja za kvalitetu proizvoda, koji je btw friški na tržištu u doba recesije, uzima u obzir njegovu brojnost na jednom forumu u HR.

Je li Seasonic X serija loše napajanje zato što ih ovdje na forumu ima svega par ljudi?

Citiraj:
Nažalost ovaj moj post ide u OT , ali morao sam reagirati na ovakve tvoje istupe i podcjenjivački ton te nametanje stava da si ti jedini u pravu a ja nemam pravo da iznesem svoje mišljenje i negativno iskustvo u ovom slučaju sa Asrock matičnom .
Nitko nije rekao da nemaš pravo iznijeti iskustvo i mišljenje ali brate daj ga temelji na normalnim činjenicama a ne na tome koliko tih ploča ima na pisiekspertu

I daleko od toga da sam jedini. Koliko vidim dosta se ljudi javilo na tvoje postove s kontrom.

Citiraj:
BTW stotine ljudi se žali po forumima na probleme sa istom valjda i to ide u prilog mojoj tvrdnji .

Ide u prilog do te mjere da postoji dosta ljudi koji imaju probleme. No vidi vraga imaju ih i sam hrpom drugih proizvoda drugih brandova. Vjerovao ili ne ali čak i na Gigabyte/Asus forumima imaš gomile tema o problemima s njihovim pločama.

Googlaj Gigabyte + infinite loop.
Ili bolje Asus ima zbilja prvoklasan forum, baci oko na broj tema o problemima s pločama. Da li je to znak da su im ploče govno? Nije, daleko od toga, imaju ponajbolje ploče a gle opet na desetke stranica tema.

Asus P67 Saertooth
Asus Z68-V Pro
Asus Maximus Extreme IV-Z

Danas je normalno flashat bios, zato to i jest tako jednostavno. Danas je važno biti prvi na tržištu pa makar izbacio i zelen proizvod. Kao što rekoh pogledaj samo P67 čip, pa i x79 koji nije ono što je trebao biti. No opet to tebi nikako nije jasno jer na svaki prijedlog o flashanju odgovarao si kako to nije rješenje problema, te da je to znak da je ploča loša/neispravna. Na stranu sad dio o tome kako si dobio krivi proizvod. Jer i ovu koji ćeš dobiti je poželjno flashat na zadnju verziju ako već neće biti na zadnjoj verziji BIOS-a.

Citiraj:
Želio sam samo iznijeti moje iskustvo i podijeliti sa ostalim članovima ali sam ismijan .
Nisi ismijan. Samo ti je rečeno da imaš krivi stav. A to što si ti to pogrešno protumačio je drugi par rukava.

Citiraj:
Autor mr Rockwell Pregled postova
Ja osobno uzimam Asrock fatal1ty z68 professional gen3. Jedino što bih volio da pci slotovi ne rade 8x 8x u sli-u nego kao na gigabyte pločama 16x 16x ali s druge strane tu je pci 3.0 koji je odlučio u korist asrocka.
Na niti jednoj Z68 ploči PCI-E utori ne rade na x16 + x16 osim ako nema dodatni kontroler. Kontrolira ih procesor a on raspolaže samo sa 16 stazica za ta dva utora.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 27.12.2011. u 09:19.
Wolverine je offline