View Single Post
Staro 26.12.2011., 23:47   #1231
Jimmy23
Registered User
Moj komp

Jimmy23's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Kupio sam kod njih miš Logitech G500 u 12. mjesecu 2010. Platio sam ga nekih 450-500 kn. Jedna od glavnih prednosti na mišu mi je bio endless scroll. Nakon nekog vremena shvatio sam da on ne radi kako treba, te a nema softverske pomoći. Kad bi scrollao do polovice stranice, iste sekunde nakon dizanja prsta s kotačića, miš bi scrollao prema vrhu. Stvar bi se odvijala otprilike ovako: scrollao bi a miš bi nakon toga vratio 2/3 prema gore. Ništa strašno ali nakon nekog vremena rada na računalu oči ti ispadaju zbog tog kvara.

Kontaktirao sam Logitech (mislim da je bio USA) i prošvrljao sam po njihovim forumima. Ispostavilo se da je to njihova greška uzrokovana disbalansom kotačića. Isprintao sam njihov email na papir i u .pdf i odnio sam u Utrine (4-5 mjeseci nakon kupnje) gdje sam i kupio miš. Miš je pregledan na licu mjesta i rečeno mi je da će ga poslat u servis. Rekao sam im da imam službeni odgovor Logitecha u kojem priznaju krivnju. Gospodin je nazvao šefa i nakon par minuta mi je zaprimio miš. Rekao mi je da odem dolje (u dućan) i da izaberem miš koji želim. Nisam dobio nikakvu potvrdu. Uzeo sam novi G500 koji je bio 50 ili 100 kn skuplji nego prije. Na kasi su mi izdali novi račun i nisam morao ništa doplatit.

Dakle, dobio sam 100 kn skuplji miš i praktički ispada da mi je garancija produljena za 4-5 mjeseci što me iznenadilo.
Jimmy23 je offline   Reply With Quote