View Single Post
Staro 26.12.2011., 23:23   #126
Jimmy23
Registered User
Moj komp

Jimmy23's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Kupio kod njih laptop Lenovo Y560. Kad sam zvao rečeno mi je da je laptop dobavljiv i da ga mogu pokupit za 2-3 dana nakon što uplatim npr. 500 kn na njihov račun kao osiguranje.
Zvao sam ih kako bi saznao broj računa u banci. Ispalo je da moram uplatit samo 100 kuna i da su oni naručili laptop na povjerenje, iaoko ja nisam izvršio uplatu.
Nakon 2-3 dana SMS-om su me obavijestili da mi je stigla roba. Nisam siguran, mislim da sam naručio u subotu a oni su mi poslali SMS u utorak popodne. Nazvao sam da pitam do kad rade. Rekli su da mogu pričekat i nakon radnog vremena ukoliko ne bih došao do njih prije zatvaranja.
Svaka čast!

Nakon 10-11 mjeseci popucali panti na ekranu. Proizvođač priznaje serijsku grešku jer imam jedan od ranijih modela na kojem je bio problem s mekanijom plastikom.
Odnesao sam im laptop na servis i htio sam produljit jamstvo s jedne na tri godine. Objasnio sam im da je garancija istekla prije par dana jer zbog posla nisam bio u mogućnosti doći u Zagreb. Zaprimili su laptop i rekli da će probat obavit servis i jamstvo ali da to ne ovisi o njima nego o uvozniku. Nakon neka 2-3 tjedna dobio sam SMS u kojem je pisalo da je servis gotov. kad sam ih nazvao, rekli su mi da je garancija produljena a laptop je servisiran. Još ga nisam pokupio.
Jimmy23 je offline   Reply With Quote