View Single Post
Staro 26.12.2011., 23:08   #12
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor tigerija Pregled postova
Znači i Monitor i Tablet bi mi morao biti 16:10 po ovome? Jel ima ovog istog tableta u različitim dimenzijama?

Što ako je jedno 16:9 a drugo 16:10, jel to ima neke razlike? (Jer kanim možda uzeti jedan 24" monitor pa spojiti 22" + 24").

Posebno odgovori na oba pitanja.
Meni se znalo dogoditi da driver tableta ponekad poludi, odnosno kad dođem olovkom do recimo gornjeg desnog kuta radne površine na tabletu, kursor na monitoru dođe do nekih 5 cm prije gornjeg desnog kuta monitora,... jedino što je tad pomagalo je restart windowsa i nakon toga bi sve radilo ok,... to govorim za rezoluciju 22" LCD-a (1680x1050),... dok se na 21" CRT-u (1600x1200) to nikad nije događalo,... kopajući po stranim forumima ljudi su rekli da se to događa zbog razlike u omjeru stranica između monitora i radne površine na tabletu i da pomoći nema,...

Ovo za dva monitora, mislim kako se tablet ponaša na dva monitora doista ne znam jer nisam nikad probao iako sam jedno vrijeme imao spojena dva LCD-a na jednom kopu, ali mi je sekundarni služio samo za gledanje TV-a,...

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 27.12.2011. u 00:10.
bertone je offline   Reply With Quote