Citiraj:
Autor tigerija
Znači i Monitor i Tablet bi mi morao biti 16:10 po ovome? Jel ima ovog istog tableta u različitim dimenzijama?
Što ako je jedno 16:9 a drugo 16:10, jel to ima neke razlike? (Jer kanim možda uzeti jedan 24" monitor pa spojiti 22" + 24").
Posebno odgovori na oba pitanja.
|
Meni se znalo dogoditi da driver tableta ponekad poludi, odnosno kad dođem olovkom do recimo gornjeg desnog kuta radne površine na tabletu, kursor na monitoru dođe do nekih 5 cm prije gornjeg desnog kuta monitora,... jedino što je tad pomagalo je restart windowsa i nakon toga bi sve radilo ok,... to govorim za rezoluciju 22" LCD-a (1680x1050),... dok se na 21" CRT-u (1600x1200) to nikad nije događalo,... kopajući po stranim forumima ljudi su rekli da se to događa zbog razlike u omjeru stranica između monitora i radne površine na tabletu i da pomoći nema,...
Ovo za dva monitora, mislim kako se tablet ponaša na dva monitora doista ne znam jer nisam nikad probao iako sam jedno vrijeme imao spojena dva LCD-a na jednom kopu, ali mi je sekundarni služio samo za gledanje TV-a,...