View Single Post
Staro 26.12.2011., 20:57   #961
Kristijan1
Premium
Moj komp

Kristijan1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
MUP ta asusica ti je vrlo dobra i odlična čak.. ali možeš poslusat i mrvu, dobro govori..
Kristijane, kada se kupuje takav komp onda se zna updateat bios.. štoviše na toj ploči bios updateas iz samog biosa clickom misa.. sve što trebaš je stavit zadnji bios na stick, ostalo će sve sam bios napravit. A tko zna koliko dugo je ta matična bila u trgovini, pa je došla tebi u ruke sa vjerovatno prvim biosom.. svakako napravi update biosa prije nego ju vratis, jer će ti to oni napravit i vratit ploču nazad ako to riješi problem... A ti za to vrijeme nećeš imat komp..
Matičnu sam dobio pogreškom .
Naručio sam extrem3 a dobio extrem4 i neznam nakon godinu ili više da se dogodio kvar kako bih pravdao extrem4 matičnu ako je na računu extrem3 .

Da bih to sve izbjegao vratio sam im ploču i objasnio da su mi poslali krivu .
Vidim da je forum pun ASROCK extrem4 matičnih ploča , toliko su dobre da su članovi prepoznali njihovu kvalitetu pa dobavljači ne mogu pokriti ogromnu potražnju za istom.

Slobodno kupujte extrem4 i flashajte bios do besvijesti svaki dan ako hočete , meni treba ploča koja radi odmah i sad i ne želim se zamarati sa dječjim bolestima hardvera .
To je stvar principa .
Ne voli svatko malo-malo prčkati po komponentam jer im nešto ne radi kako treba (svaka čast onima koji to vole i žele) ja ne želim .
Ako se ovako nastavi bios će izlaziti jednom mjesečno kao drajveri za ati .

Napravio bih i ja updejt biosa (nerado) ali i tako sam morao vratiti tu matičnu .

Sada me baš zanima koliko će se ljudi sa ovoga foruma odlučiti na kupovinu ove matične i kakva će iskustva s njom imati ( kada je tako uber super dobra i PREKRASNO izgleda što je najvažnije , čak sam razmišljao da je ostavim kod sebe na zidu i gledam svaki dan tu ljepotu ).
Kristijan1 je offline