ja samo ponavljam - ako ce u bilo koje, skorasnje ili manje skorasnje vrijeme izaci procesori koji su konkurentni u bilo kojem obliku, da nude 10% slabije perfomanse za triput manje para, ja cu im biti kupac. naravno da se podrazumjeva i postojeca podrska za sve sto smo "navikli" imati s intelom i amdom, i definitivno se slazem da nikako nece biti preko noci, ali mi je generalno smijesna konstatacija da ce automatski biti losi i kvarljivi jer su - made in china.
pa u toj kini se proizvodi stvarno sve iz svacega, pa nije nuzno sve lose i lose kvalitete. ili preformulirano - zar je sve iz recimo ostatka svijeta strikno kvalitetno i traje godinama? mozda prije 20 godina je stajalo ovo, pogotovo TV elektornika, i smijesno mi je sada kada se sjetim kada su quadro TVi izasli, smijanja ljudi koji su davali triput i vise para za sonyina, philipsa ili samsunga.......
rezime? te kiste od 52/55/72 cm i dan danas gore cijele dane, i moj bi gorio da ga nije spicio grom i stari dao karticu i rekao "sine, evo ti, nadi i kupi onaj tanki TV

". ne nuzno da je samo skupo kvalitetno i strikno dobro, po tome bi se samo visoka klasa svega imala.............
i jos jednom, sto vise proizvodaca, ma kako beznacajni bili, je samo dobro. kad-tad ako posluju i ponasaju se u skladu s trzistem i mogucnostima dode do pomaka naprijed, ne mozes biti zauvijek broj jedan.