S vremena na vrijeme ću staviti pokoji komentar.
E sad, pričekat ću modove da odluče budu li premjestili postove u zasebnu temu ili mogu ostati ovdje... Ja bih molio da se premjeste postojeće u poseban topic
Za sad, dok još nije potpuno formirana, baterija drži oko 2 sata na power save vrijednostima te oko 1 sat na high performance modu. To je čini mi se OK, velim to su preliminarni rezultati, pravo trajanje baterije će biti vidljivo nakon nekog vremena.
Inače, bacio sam se u vode undervoltanja procesora. AMD je dignuo voltažu svojih APU-ova u nebesa pa je red na korisnicima da malo "srede" svoje Llano procesore
Skinuo sam
K10Stat te
Prime95 te sad vrtim malo testove. Kasnije javim malo dojmove i rezultate. Ostali vlasnici A6 3400M procesora javljaju da su postigli izvrsne rezultate pa se nadam da će i kod mene biti isti slučaj
Uglavnom, molim cijenjene modove da premjeste offtopic u poseban topic tako da mi vlasnici Lenova Z575 imamo svoj topic. Naravno, ako ima zainteresiranih a čini mi se da je dosta ljudi kupilo dotični tako da vjerujem da aktivnosti ne bude manjkalo