View Single Post
Staro 25.12.2011., 18:32   #880
stigy
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Samo da vam se javim sa friško kupljenog Lenova Z575. Za sad sam super zadovoljan, kvaliteta izrade je zapravo vrlo dobra (puno puno bolja od Toshibine C serije te HP-ove jeftinije ProBook serije), još ga nisam upogonio u igrama no to mi je trenutno manje bitna stavka. Jedini minus bih mogao dati ekranu pošto sam neko vrijeme radio na Dellovoj Latitude seriji koja (čini mi se) ima FullHD IPS ekran koji je super. Z575 posjeduje prosječan 15,6" ekran sa dosta malim kutem gledanja no za osnovne potrebe je sasvim dovoljan.

Još jednom hvala na savjetima, pogotovo tebi redscro
A sad, idem se dalje zafrkavati s laptopom, u pozitivnom smislu

EDIT: Nadodao bih samo da baterija na početku dosta kratko traje, jedva 2 sata pa nadam se da treba proći nekoliko ciklusa punjenja/pražnjenja da baterija dostigne svoj kapacitet. Stavio sam ga drugi puta puniti tako da još nemogu reći kakav bude finalni rezultat.

Šzo se grafičkih tiče uključio sam CrossFire mode, instalirao obje grafe (prepoznaje ih u Device Manageru) te sam instalirao NFS Shift. Na medium/high postavkama imam oko 30fps-a što mi se čini nekako premalo. Napominjem da je laptop spojen na punjač i da je OS Win7 Pro.

EDIT2: Također, sjetio sam se reći da se produljenje jamstva za Lenovo mora dokupiti unutar mjesec dana od kupnje laptopa. Dakle, ne vrijedi više mogućnost da se jamstvo produlji unutar osnovnog jamstva. Također, produljenje garancije na 2 godine košta 200kn što je sad akcija pa kupujte tko može

Ako ti nije problem piši i dalje izvješća za taj model, jer ga ja uskoro mislim uzeti. Najviše me zanima ta baterija, igre i grafička su mi manje bitni- al možeš i to spomenit.. Unaprijed hvala
stigy je offline   Reply With Quote