View Single Post
Staro 25.12.2011., 15:48   #662
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor silvio12 Pregled postova
http://www.youtube.com/watch?v=b0pp_...ature=youtu.be
evo link na njemu ima na kinezu kak oču napravit račun da mogu na market ali neče stalno mi se reboota i nemogu napravit račun na gmail.!
Neznam kako i sto si radio od pocetka, no postupak za instalaciju kineskog koji 100% radi je da instaliras prvo taj rom, naravno prije instalacije wipe i format sto je vec potrebno, restart moba, sacekas da se digne android, sad ovdje je moja preporuka odmah ga spojit na kucni wifi ili unijeti postavke apn-a za mobilni net da se mob moze odmah spojit na net nakon instalacije google appsa. Kad rijesis vezu na net, mob ugasi i onda ga stavis opet u recovery i instaliras zip sa google apps, s time da ne radis nikakv wipe niti format u ovom slucaju.

Nakon toga restart moba, odradi onaj startup wizard do kraja i tamo bi ti se trebo spojit na google account bez problema, a market se nekad ne pojavi u draweru odmah nego nakon par minuta, no pojaviti se mora i mora raditi.

Instalirao sam taj kineski rom ovom gore opisanom metodom nekoliko puta i nikad nije bilo problema!
KeiOffice je offline   Reply With Quote