View Single Post
Staro 25.12.2011., 15:20   #4934
paint-it-black7
...estranged....
Moj komp

paint-it-black7's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Remixer Pregled postova
Meni je PC player, 10m HDMI kabla (na knap) i nemam probema s ničime
Ja sam 21.11.2011. kupio S30 za 4200kn, tad je to bila najniža cijena od najniže, u tehnomarketu je još bio 4600kn, a eto sad... sad je kak je, tko sad ne kupi S30 onda je na... gubitku...
Ma i ja idem na tu opciju , ali me nervira sto nece radit...
Vrhunski tv a takav blam s titlovima , i koliko vidim ne zele se popravit
Sutra kupujem hdmi kabel i spajam komp na tv i na onkio tx-sr506 i onda nece bit nikakvih problema....
Jedino neznam kakav ce zvuk bit , jer planiram onkio spojit s optickim kablom , a od prije mi je znano da mi taj spoj donosi "suh" zvuk , na adapter bananicu i cinceve s zvucne mi daje pumo prirodnije tonove...

Ja sam u svijetmediji kupio tv za 4099kn i oni dostavu platili...dok je drugdje bilo oko 4600+ dostava oko ¸120-150kn...tako da sam onda povoljno prosao , a ovi sada ce proci mega povoljnije

Josh jedno pitanje sto se tice s30 , mislim da sam vidio(cica macu) hdmi izlaz iz tv-a , dali to znaci da njega recimo mogu spojit na gore spomenuti av receiver , te dobit zvuk koji bi trebao ici na zvucnike od tv-a?
Ako bi to radilo kao sto ja zamisljam , onda bi svaki spoj (komp , satelitska , dvd ) isao u tv . a tv bi "sprovodio" zvuk u receiver....?

I kako je do neprepoznavanja dovedena........Sustina prevare !
paint-it-black7 je offline   Reply With Quote