View Single Post
Staro 26.03.2005., 16:38   #11
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Jango Fett
U tom slučaju - dobrodošao u svijet marketinških trikova i varki! Jesi se možda probudio iz zimskog sna?
Ja sam ovdje prenjeo link o situaciji koja je zadesila Creative.
Za kompletnu industriju je ovo presedan kao prvi primjer takve nagodbe zabiljezene ikad, presedan.

CNN business ured je to proglasio presedanom i udarna je vijest u poslovnim krugovima u svijetu u kojem tuzBe padaju kao od sale.

Neki dan sam razgovarao sa prijateljem koji vise na radi u Emu
i kaze da je situacija dugosezna i nepredvidljiva i sam Creative je jako ozbiljno uzima i vec lete glave u razvoju.

Sto je sa partnerima koji share-aju tehnologiju i sektori koji su koristili neke aplikacijske solucije? Nitko ne moze ni dosegnuti razvoj dogadjaja, no hvala bogu kod nas imamo tebe, tebi je sve jasno

Racionalno, nemogu parirati tvom brzopletom uletu u temu i sad naglom uljepsavanju iste, ako ti to nesta znaci : Ti si u pravu a ja u krivu.

Citiraj:
Originally posted by Jango Fett BTW Lexicon se bavi upravo audio procesorima i u tome su nabolji. [/B]
Nemoj me?

Koji? 200,300,480,960L, PCM8x,9x, ma vidi pa znaci ja ipak imam kojeg

FX = studijski limbo za efekt procesore

Najbolji? Nema u audiju najboljeg. Postoje samo najvise kvalitativne razine od kojih se formiraju debatni klubovi preferiteta i namjena.

Za jednog Sweiden-a (znanog kao Godfather of Recording) i Quincy Jonesa postoji samo TC i Dynatron kao najdrazi procesori. Drugima je Eventide. Samo stvar preferiteta.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 26.03.2005. u 17:19.
Visage je offline   Reply With Quote