Citiraj:
Autor paint-it-black7
Eo identican program na identicnoj plazmi....vec polako gubim zivce...
Znaci ocita da je mkv file , trajanje i prebaci se u mod za reprodukciju i stoji tako do u nedogled....samo kmica na tv-u...
A i neznam koja ce velicina titla bit jer nema nigdje za podesit font...mozda bi bio proporcionalan videu kad bi ga uspio pokrenit !
Moze neki savjet nekoga tko zna rijesenje ovog problema...?!
Program je MKV merge gui !
|
Tako je i meni, TV ne vidi datoteku jer je obrađivana sa dotičnim programom! -dok ju PC bez frke čita i nakon obrade.
Meni je PC player, 10m HDMI kabla (na knap) i nemam probema s ničime
Citiraj:
Autor ZeljaOs
ma za ubit se, dva tjedna se premisljam sta kupiti ,napokon odlucim s30 odem u trgovinu i prije kupnje jos jednom preko mobitela pogledam ovaj topic zbog pitanja sto sam postavio ranije, nista novoga nije bilo i kupim tv, 15-20min poslje toga ti postas ovo snizenje  nesretnik sam od rodjenja 
|
Ja sam 21.11.2011. kupio S30 za 4200kn, tad je to bila najniža cijena od najniže, u tehnomarketu je još bio 4600kn, a eto sad... sad je kak je, tko sad ne kupi S30 onda je na... gubitku...
Citiraj:
Autor lowrider
Oscilacije cijena za S30 su strašne, u Elipsu je 4799kn-ispada u odnosu na TM 1100kn čak.
Btw imam pitanje.
S30 spojena na komp preko hdmi-ja (2m kabla 100kn).
Komp ima matičnu Asus M4A785D-M PRO, koristim onboard grafiku.
Slika je prefektna u svim mogućim rezolucijama, ali nikako dobiti zvuk na tv-u.
U biosu su sve hd opcije uključene, u control panelu hdmi zvuk omogućen.
|
Tak je meni bilo, jer zvuk ide na zvučnike od PC-a, a ne na TV, može se to prebacit, ali ne može i jedno i drugo.
Sad tek imam 229 sati, nikak dostič 300 sati heh