Citiraj:
Originally posted by Jango Fett
[B]Oprosti ali nisi u pravu.
|
Oprosti ali nisam siguran o cemu pricas?
Mozda procitas linkove o tuzbi, pa shvati širu sliku?
Citiraj:
Originally posted by Jango Fett [B]Creative nikada nije ni glasio kao proizvođač profesionalnih kartica i iako ih netko tako naziva on je budala a ne Creative.
|
Ponavljam, procitaj linkove o tuzbi.
Gdje se nije reklamirao u Viti, Gloriji ili Mojoj tajni?
Upravo na toj premisi je radio reklamu u Keyboard-u (DE i US) u Mix-u, Keys-u, Future Music-u, koliko jos da ih nabrojim?
Benigno, obecavajuci kao konkurentan za malo novaca,upravo apelirajuci na uporabljivost na datoj rezoluciji.
Citiraj:
Originally posted by Jango Fett [B] Oni su prvenstveno namijenjeni home-entertaiment multimedijskom tržištu, a 24-bit je ovdje u potpuno drukčijem kontekstu nego u profesionalnom.
|
Meni je to jasno.
Citiraj:
Originally posted by Jango Fett [B]
Naime, 24-bitna podrška samo je podrška za nove audio materijale, kao što su DVD-A, DVD i između ostalog i za igre. Iskoristivost je upitna upravo zbog opreme na kojoj se to reproducira najčešće, ali to je nešto je tehnički normalno.
|
Uh, to si malo pre...pojednostavnio....
Citiraj:
Originally posted by Jango Fett [B]
Profesionalci nikad ni ne gledaju na Creative - oni će prije odabrati Terratec (Phase, EWS, DMX), E-MU (iako je sad pod Creative-om), M-AUDIO, Lexicon itd... i to govorim o profićima-početnicima.
|
Kruske i jabuke
Ni neki spomenuti nisu kvalitativno dorasli, a Lexicon tu ne spada od davnina, (Opus) jer je iskljucivo u domeni FX-a, da ne govorim o nesrazmjeru Lexicona sa ostatkom opisanih, Lex-ov zadnji kucni proboj zvan Omega je vise pobrao kritika nego pohvala, preko noci se ne rade uspjesni proizvodi i to u segmentu u kojem u zivotu nije radio, zato je i dobio toliko revizija i popravaka.
No i Mercedes je platio skupo pocetke A-klase
Emu je opet u drugim vodama (VLSI,G,F chipovi)
Emu nije od sada pod Creativom, vec je tako od kraja 1993,...nakon odlaska Tom Mcloughlina (koga dobro znam) u Harman Industries (CEO razvoja) potpuno su robovi Creative-u (sto sam opisao u zadnjem linku) AWE32 je imao prvi sluzbeni EMU chip na njihovim karticama.
No sve to nema veze sa ovom pricom.
To sto mislim ja ili ti ili svekrva Olivera Mlakara nema veze sa sustinom, ovo je presedan i prvi primjer varanja konzumentskog
sektora obecanja, zato su se i nagodili na brzinu i zato na brzinu
nude kompenzaciju. Koja to industrija placa novce a da nije prisiljena? Malo pogledaj sire po Net-u, ovo se uzima za primjer
potpuno novog postavljanja granice segmenta a zakonski se tek razmatraju posljedice za buduce (ako ih uopce nakon ovog bude)