View Single Post
Staro 26.03.2005., 13:43   #1
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Creative duguje naivcima koji su popušili 24-bit sound.

'

Kako mi je vec postalo mucno citati u informatickim casopisima (posebno Bug) sto je sve po njima potrebno da bi kartica postala "profi" ........ kolko sam to blic puta ovdje nabacio

I tako svaka 24-bit je profi...samo za profesionalce, bas me zanima kako ce sebi u usta skociti kad budu u sljedecim brojevima spominjali ovu vijest (ako uopce) sa sterilnim osvrtom "promatraca" .......

Koliko su "profesionalne" te Creative kartice svjedoci i vrijeme koje je bilo potrebno da se odredjeni broj doista realnih profesionalaca slucajno nadje sa tom karticom u masini (karticama) i vidi da to nema veze sa fiktivnim rezolucijom. (internim kvazi baratanjima)

Dovoljno je vidjeti interno 16-bit baratanje (clock) i kvazi specifikacije, kao kad suprotne omaže otkriju kvazi simetricne izlaze i one prave - pametnome dosta. Napajanje je najveci kljuc spoticanja i za naj profi vanjske konvertore jer postoji na prste jedne ruke adekvatnih napajanja za pravi 24-bit standard.

(Nagra,Dcs,Apogee,Akashi,Burr Brown) no to bi trebalo 10 faq-ova
za objasniti. Na kraju kako nema potpisanog standarda u industriji (Red Book Philips 44.1kHz sadasnji) na kraju sve se opet vraca na 16-bit.

Osim audiofilskih izdanja malih kuca iskljucivo direct to disc
transfera, sve ostalo je kvazi bitno i samo kvantitativno poboljsanje. Jasno da ovo ne zanima svakoga, posebno ne na ovom forumu, pa cu ovdje prestati.

Vazno je za vlasnike ovo :

Kljucno je ovo :

i (ako je promaklo) :

Koga zanima vise, bas sam nedavno pisao na ovu temu bas o Creative-u i zasto se pretjeruje sa 24-bit igrama....kako se preko bare sve vise cenzurira, cak ni forumi vise nisu postedjeni pa sam
osigurao mirno citanje ovdje >

Postedih se pisanja za sad.
Visage je offline   Reply With Quote