View Single Post
Staro 24.12.2011., 17:02   #4631
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Na bližoj udaljenosti možeš lockati bilo koje ground vozilo, a "pravilnog" korištenja nema.

Kad SOFLAM designate-a air ili ground metu ostaje isti locking time, ali tada možeš lockati na većoj udaljenosti i projektil 100% pogađa metu i tu ne pomažu nikakve protumjere kao flaresi, ECM ili smoke.

Inače nakon patcha stvarno pretjeruju igrači kao inžinjerija. Do patcha nitko Javelin nije ni koristio, sad više nema ni assaulta ni supporta, svi sa Javelinima trčkaraju.
Vrlo iritantno kad me četvorica odjednom pokušavaju lockat.

IMO patch je jako promjenio balans u igri i bio mi je puno bolji prije.
Not true.
Ako te je netko lockao sa soflamom i gađa te javelin, a ti letiš avionom, možeš pobjeći sa afterburnerom ako si na dovoljnoj udaljenosti da odmah počneš bježat. Javelin ima ograničen domet, a ne beskrajan, nakon čega eksplodira u prazno. To bi trebao znati sa svojom količinom sati u avionu (mada ti je očito svrha letaranje bzvz jer kolko vidim nemaš baš neki kpm s avionima, a i destroyed vehicles je mršav).

Balans je sasvim ok i sada, ništa teže nije igrat, samo je malo više zgubidana po mapi koji ne rade ništa korisno nego se skempaju i pokušavaju skidati nas letače u avionima i chopperima. No zato je lakše pobijediti kad je takvih puno u protivničkom timu A i kad me jednom skine, drugi puta neće, jer dođem po njega (rocketpodsima, tenkom, i sl. artiljerijom)