View Single Post
Staro 24.12.2011., 16:13   #48
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Nakon dugo kemijanja i istraživanja usisavač kupljen...Philips FC8146 1800W !

http://www.youtube.com/watch?v=Mb7oqJld-6U

Uglavnom kupljen jučer u West Gate centru za cijenu od 749kn...jedino oko čega sam se dvoumio je bila usisna snaga od 300w,ali to su kao green verzije koje smanjuju porošnju...imaju isti učinak kao i kod snage 2000W,ali sa 20 % nižom potrošnjom energije.
Ima i identičnih usisivača,ali s verzijom od 1400w...oni su nešto slabiji makar imaju deklariranu 300w usisnu snagu.
E sad bio je isti takav samo zeleno crni kojem je cijena bila 699kn...no na nagovor djelatnice uzeo sam ovaj jer s njim ide četka za parket koja se pokazala izvrsnom.
Evo danas sam ga prvi put koristio i oduševljen sam...nije uopće bučan,kabal dug 7m što mi je sasvim dovoljno,nisam imao potrebu pojačati snagu na max ni prilikom usisavnja tepiha...ma druga pjesma naspram starog prašinara koji je otišao u penziju.
I ono što sam dugo čekao...konačno svježina i nema neugodnog mirisa prašine...
E sad dal sam mogao za te novce bolje proći stvarno ne znam...to će vrijeme pokazat...uglavnom garancija je 2 god. pa i ako zakaže mirno ću spavati...uglavnom ja zadovoljan jer sam dobio i više nego što sam tražio.

AMD Ryzen™ 7 7840HS | NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 8 GB GDDR6 | 16 GB DDR5-5600 MHz RAM | 1 TB PCIe® Gen4 NVMe™ M.2 SSD

Zadnje izmijenjeno od: bixsy the king. 24.12.2011. u 20:33.
bixsy the king je offline   Reply With Quote