Citiraj:
Autor McG
Oprosti, ali meni je ta logika totalno besmislena. Imati najskuplju karticu i prosječan ostatak konfiguracije za igranje na 22" i 23" TN monitorima?
Nema smisla kak god se okrene, a to kaj je to standard, samo pokazuje kolko u qrcu je takav standard. Definitivno ne treba imati GTX 580 za igranje na takvim rezolucijama.
|
mislim da je logika smislena kad uzmes u obzir da prvo sto ti zastari na kompu jest graficka kartica
4 jezgre na CPUu ce i dalje ostati standard narednih nekoliko godina kao i igranje sa 4gb rama (zahvaljujuci novom valu konzola koje ce i dalje forsirati jak CPU/GPU a srot kolicinu rama)
dakle prvo od cega ces imati koristi jest nova graficka i odmah ces vidjeti razliku.
core i5 je i dalje jebada od CPUa i ne vidim gdje je on to radio bottleneck na nekim od tih testova.
Citiraj:
Autor McG
Kud si ti otišel na temelju jedne moje rečenice.  Mene boli briga za grafičke od $550, a sljedeća koju budem kupil dolazila bude zapakirana u procesor.
Ne znam kaj da ti velim, osim da ne kupuješ AMD-ATi kartice, ako si tak nezadovoljan s razvojem situacije.
|
ha mislim sta da ti kazem
rado bih i ja da je ATI na razini sa nvidijom ali trenutno nije i sa dosta igara sam se morao patiti i tweakati samo zato sto je ATI imao srot drivere i game developeri su ga zajebavali (npr nfs shift 1 ili zadnji slucaj koji pamtim a to su rage i skyrim)
i da, ivy bridge ce imati solidnu integriranu grafulju ali nedovoljno dobru za nekakav ozbiljan gejming nazalost i mislim da cemo na to morati pricekati jos ohoho godina..
a i ono sve sto sam napisao nije toliko vezano za tebe koliko za moju ogorcenost kao vlasnika 3870 graficke..