Citiraj:
Autor Romano.Cule
Za takvu konfu na kojoj ces se samo nekad igrati i gubiti vrijeme,i na mjesecnoj bazi pušiti na vrijednosti po 500 kn,kupis solidnog bemvejca. Da ne računam čim si kupio LGA 2011 plocu,procesor i kuler,della 27 i 7970 odmah si popušing 3000 kn minimalno.Ja sam takodjer naucio igrati igrice i u medium detaljima,vjerovali vi ili ne  Neke opcije na medium,neke na low i eto ti brale solidnih 60 FPS-a  Ajd da te plaćaju da računaš nuklearnu fuziju na svom PC-u pa ok,al' za igrat BF3 skup sport gamer entuzijasta usudio bih se reći.
|
Dosta je pogledati malo po forumu. Sve redom skupe i up-to-date mašine, a koriste se skoro, pa isključivo za BF3 ili MW3. Ovo moje je bilo čisto za primjer, ali uopće ne sumnjam da bude tokom 2012. na forumu sve više ponosnih vlasnika LGA-2011 i nadolazećih Ivy Bridge konfiguracija, mada su trenutačno na Sandy Bridge
+ GTX 500 ili HD 6900 kombinacijama.
Citiraj:
Autor MAGARAC
1080P je standard za dansanje gamere a imat high end GPU i prosjecan ostatak ostaloga je normalno za gamera. 80% kupaca 7970 ili 7950 i sl., dal odmah ili kroz koji mj. ce igrat bas u toj rezoluiji i zato ju ja stalno spominjem. Ima tu dosta ekipe sa vise GPU snage od gtx 580 koji igraju i 1080p, puno vise od onih sa 2011 i monitorima od 700 eura.
|
Oprosti, ali meni je ta logika totalno besmislena. Imati najskuplju karticu i prosječan ostatak konfiguracije za igranje na 22" i 23" TN monitorima?
Nema smisla kak god se okrene, a to kaj je to standard, samo pokazuje kolko u qrcu je takav standard. Definitivno ne treba imati GTX 580 za igranje na takvim rezolucijama.