Posto ga u rijeci nemaju (nemaju prakitcki nista tu) imam par dana da se eventualno predomislim, dok ne dodje..
citao sam dojmove, rasprave, reviewe, prosao po youtubeu i sto vise citam i mislim manje znam i manje znam sto napravit..
muce me konstantne napomene kako monitor nije za racing igre, fps i filmove sa brzom akcijom, takodjer ni za tamne backgrounde..
dakle prakticki sve kontra mojih potreba (osim sto ne gledam bas akcijske filmove), takodjer je u nekom reviewu spomenuto da monitor ne moze vrtit filmove u 24 frameova ?? kako sad to?
ugl, pitam zato jer mnogi komentari korisnika su pozitivni i kazu da igraju bez problema, blura da nema, trailing nije primjetan itd itd..
i onda tko je tu lud.. znam da je to stvar subjektivnog dojma i ono sto je nekome sporo drugome je oke..
koliko shvacam, do mucenja dolazi ukoliko se igra sa visokim fpsima? ako se recimo igra locka na 60 fpsa onda ne bi trebalo nista kasljucat? jer input lag je extremno nizak, a 8ms response je isto u okviru brzog odaziva?
zapalio sam se za monitor kad sam vidio stalak
al naravno ukoliko mislite da je bolje uzet nesto drugo do tih 1600 kn onda samo recite..
dakle, vi koji imate i koji igrate (i gledate filmove sa brzom akcijom

koliko su te stvari koje se desavaju zamorne, iritantne, koliko otezavaju igranje i ..
najvise me muci sto 80% vremena vozim rfactor tako da me strah kako ce se to ponasat, ostalo cs i cod..