View Single Post
Staro 23.12.2011., 16:26   #619
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Samo da pitam. Ovaj screen protector. Sebi sam ga naljepio iz druge vise manje uspijesno, no jucer sam ga na curin mobitel stavljao (da tolko mi je mob super da sam joj ga kupio za Božić ). Dva sam bacio prije nego sto je zadnji sjeo kako treba. Ima kakav trik? Vidim na jubitou da neki to rade sa vodom, ali nisam probavao.
Ja stavio sebi bez problema kao i buraz sebi. Ciljali smo da se poklapa gore kod zvučnika (tamo je rub i zavoj). Paziti da nema nekog sranja na ekranu od prašine i to je to. Sa kreditnom karticom ili pokazom ili nečime istjerati zrak ako zaostane.
Citiraj:
Autor Beelzeboss Pregled postova
Zelim da mi na HOME screenu bude cijela slika koju stavim a ne da mi se dijeli na ostale screenove.
Daj mi samo reci, ti želiš da ti svaki screen ima drugu sliku ili da je na svim screenovima ista slika, ali da je cijela ?

Za prvo pojma nemam - to je stvar launchera koji će to omogućiti. Ovo drugo je stvar slike i veličine njezine te launchera (ja npr. na Zeam Launcheru mogu staviti da mi ne scrolla po slici kako idem po screenovima već da slika u pozadini stoji ista kroz sve screenove - ovo što tutix kaže)

EDIT:
Ne znam jesam li to samo ja, ali od kako sam maknuo scroll wallpapera, tak fino ide po screenovima i to odma kad se upali ekran. Nema laga uopće

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 23.12.2011. u 17:01.
Vuco je offline   Reply With Quote