View Single Post
Staro 22.12.2011., 09:47   #16800
salvarez
Premium
Moj komp

salvarez's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Šta bih štelao. Sve je na otvoreno jer razlike nema, pogotovo ne kad jurim nizbrdo i koncentriran sam da ne otplešem sa idealne putanje (a zna se da ja znam izabrati brutalnu putanju). Čak bih rekao da je na Foxu plus što je rebound gore jer ima nekakvo značenje u radu. Nije nit kod Mission controla neš bolje. Pitajte Sraleta i Neo-ST.
Kod mene na Foxu je razlika u LSC-u kod brake dive-a zanemariva. Ne mogu jednako zakočiti valjda 2 puta da budu reprezentativni rezulati.
Nadrukam tlak i peri. Ionak Fox ima u RC2 damperu nadrukan bottom out, tak da nit da hoću ne mogu bottomirati vilicu sad kad se na jesen/zimu vozim sporije, a na ljeto mi ostane 1cm hoda realno kad krivo neš napravim. Podesim stražnju suspenziju ako je ima bajk da bude u balansu sa prednjom i ćao.

Dual Air je malo zeznutiji, ali u pravilu ništa što u 4-5 pumpanja više nećeš srediti da se dobije 90% onoga što si tražio. Treba 3 stvari probati sa negativnom komorom, pozitivna se ionako stavlja na 20-25% SAG-a kod zračnih vilica. Kad se nađe koji setup negativne komore je najbolji na spustu (između toga da je neg. viša od poz. za 10psi, da je ista i da je niža 10psi) onda se još može napumpati ili ispumpati za ~5psi (inače krene jesti hod). Najčešće će u gradskoj vožnji (kad isprobavate doma po ulici) biti najbolja da je negativna veća od pozitivne, ali meni se pokazalo na spustu da je to najgora opcija, ubije totalno rebound i morate ga previše otvoriti.

Pumpe znaju fulati gro, tako da bez preciznog manometra čim odvojite pumpu i ponovno spojite (i to ne govorim jer se na manometru spusti tlak kad se spoji pumpa jer ne otišao zrak u pumpu/crijevo) nema govora o nekakvom podešavanju u rangu 5psi.

Ne znam kako Vam se da pimplati toliko oko vilica. Sad je porihtate, krene južina i temp veće za 15-20°C i opet morate sve ispočetka .

I ne znam sad tko je više napisao, ali floodgate ima poprilično puno veze kad je LSC otvoren. Ili niste dovoljno brzi na spustu da otvorite HSC dio .

Jebate kolko priče..
Zato imaš Future Shock koji dela onak kak si ti zamisliš. Nema tu slaganja, ipak ga je vozil svjetski prvak.
salvarez je offline   Reply With Quote