Citiraj:
Autor Hackerivs
moji susjedi imaju izrazito pozitivne dojmove o optimi, sve radi super kod njih, a i štedi se oko 100 kn mjesečno.
ipak ne gubim nadu jer optimini tehničari rade na mom problemu, a i striko iz t-coma kojeg poznam je isto utvrdio probleme. sad je trenutno najveći problem što odgovornost za kvar jedni na druge prebacuju optima i ht, a ja i dalje čekam otklanjanje smetnji...
|
Eto jedan moj prijatelj koji ima firmu polakomio se za uštedom od 50-100kn mjesečno i prešao sa t-coma na alternativnog operatora. Manji problem je bio što mu se redovito ama baš svaki tjedan preko vikenda sve zblesiralo i telefon i fax i internet pa je svaki ponedjeljak ujutro imao ritual gasi-pali (i što mu tehničari tog operatera nikad nisu uspjeli riješiti taj problem)
Veći problem je nastao kad je jednog dan sve prestalo raditi i telefon i fax i internet, naravno odmah je prijavio kvar tom svom operateru i njihovi tehničari došli i rekli "kvar je u t-com parici" to morate zvati njih, on je naravno zvao t-com i prijavio kvar kod njih a oni njemu "dragi gospon, kakve mi veze imamo sa kvarom kod vašeg operatera, to morate vi sa njima rješiti a ne zvati nas".
I tako su oni jedno 10 dana igrali ping-pong sa njim, a kakve probleme ima firma kojoj 10 dana ne radi ni telefon ni telefax ni internet mislim da je svakom jasno
Uglavnom, na kraju je raskinuo ugovor sa tim alternativcem, platio penale za prijevremeni raskid ugovora i pokunjeno se vratio na t-com sa kojim ni prije toga nije imao a niti sad nema ama baš nikakvih problema