Citiraj:
Autor lolofuxy
Da nisam ni skužio da trebaš grafu za gejmanje,ali gle buđet te koči tak da teško da ćeš dobit i dobar proc i mbo i sve ostalo i još k tome dobru grafu ...uzmi Intel konfu pa štedi za grafu nećeš dobit nikak puno bolju grafu za 100 kn 200 kn više ... uštedi nekih 500-600 kn za rabljenu 5770 i to ti je dovoljno za igranje ... a ova gore 5570 kaj si gore stavio ti isto tak nije za gaming ... možeš jedino napraviti npr u Intel konfi i3 2100 jeftinu mbo ECS H61 H2-M2 i onda MSI R6770 1GB za 2842 kn
I na koji si proc mislio jesu to 4 jezgre amd ili Intel? Ak igraš pes ili fifu, neki stari cod 5450 će ti za silu ih odvrtit ne na high detaljima al igrivim da.
|
mislio sam na i5 procesor.. nisam nikad u životu imao intel pa ne kužim njihove oznake....
..znam da bi npr. radeon 6790 bilo najbolje uzet, ali jednostavno mi je 1000 kn previše za grafičku dat! .. u principu mislim da ću odustat od konfe i nadogradit ovo kaj već imam (AMD Phenom II x4 2,8 GHz, 2 x 2 GB RAM DDR3-1333, MBo: Asrock 890 GM PRO3 s integriranaom Radeon HD 4290) .. znači uzeo bih još 2 modula po 2 GB istog RAM-a i neku grafulju, e sad pitanje KOJU .. nije mi bitno da vrtim najnovije igre na ful detaljima i štajaznam, nego da opće mogu vrtit bilo što ( jer s integriranom sve šteka, vjerovatno zbog šerane memorije..?) .. (mislio sam složit novu konfu tak da se ne svađamo doma tko će bit za kojim računalom... ali izgleda da nema druge nego potrošit 5000-8000 kn da bi bio miran)