View Single Post
Staro 21.12.2011., 13:34   #2989
sibica
Premium
Moj komp

sibica's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Evo i mene sa svojim iskustvima...Moja ocjena optime bi bila neka 4..Korisnik sam preko dvije godine (pred nekih mjesec dana mi je istekla ugovorna obaveza). U početku sam imao samo net i tel,a čim su uveli i tv,onda sam uzeo i opti tv. Paket koji koristim je opticarnet..Mjesečno potrošim oko 250 kn. Ugovor nisam produžio iz razloga što mi nisu baš ništa previše nudili (nešto bespl. minuta),ali i stoga što sam želio vidjeti kako će se razvijati situacija sa H1 telekomom i njihovom uslugom. Uglavnom,za sada je sve funkcioniralo jako dobro, bez ikakvih poteškoća. Jedino sam primjetio kako mi u zadnje vrijeme zna trzati slika dok pričam na skypeu ili msn-u. E,sad, za taj mali problemčić ne mogu optužiti optimu jer do sada gotovo da i nisam koristio skype, pa mi je teško reći da li je taj problem prije postojao.
Uglavnom, roditelji su na t-comu i moram reći kako su oni imali više problema sa t-como,posebno sa internetom. Max tv nemaju,ali moram istaknuti kako ja na optimi koristim 3 usluge,a plaćam manje nego roditelji za 2 usluge t-com.
sibica je offline   Reply With Quote