View Single Post
Staro 20.12.2011., 23:23   #195
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor robi64 Pregled postova
da bio je 718 ali mi je zamjenio za 778 ali opet imam problema i to po redu

1. baterija mi traje pa skoro ništa čim je napunim odmah se počne prazniti to još nisam vidio,tablet je star 3mjeseca,instaliran je android 2.3.3 napravljen root
2.nikako mi neće upamtiti postavke za APN ali ništa neće pa neće
3.3g mrežu nemogu upaliti uvijek mi kaže poruku: It is invalid,please check if ICC card is ready ne znam što to znači???
4.kada stavim USB stick od vip-a ili tele 2 dobijem poruku: Damaged SCSI(SDA) PA MI NI TO NIJE JASNO???
5.da li postoji za njega auto punjač

dakle ako mi netko može pomoći
ovisi što smatraš pod "skoro ništa". ovisi što radiš na njemu i što je uključeno od "trošila" wifi, koliko je osvijetljen ekran... no, ako se radi o sat, dva, onda je to za servis. na žalost. veliš da je android 2.3.3, da li je originalni ili je gore neki custom rom?
za apn-ako je uređaj rootan, treba ti root explorer (file explorer koji zna pristupiti sistemskim fajlovima), trebaš kod pokretanja explorera kliknuti na R/O da se promjeni u R/W i tada u "apns-conf.xml" mijenjaš apn-ove. kasnije, ideš u mrežne postavke i unosiš podatke.
3 i 4-vjerojanto upravo zbog toga što ne prepoznaje naše stickove. ovo gore bi trebalo riješiti problem.
punjač bi trebao pasati bilo koji sa istim konektorom
viking.software je offline   Reply With Quote