View Single Post
Staro 20.12.2011., 19:35   #2980
Abon
Premium
Moj komp

Abon's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Ne bum nikog opravdavo prevec, al predite kod bilo koga i imat cete iste probleme.

Pogotovo vi koji ste u starijim kvartovima i manjim mjestima gdje su dva problema....stare i lose instalacije i u nekim slucajevima velika udaljenost od centrale.
Loše parice su uzrok 98% svih problema, 1.9% se pokvari oprema, a ostalo su problemi na centrali....pogotovo kaj se problemi na centrali rjesavaju istog momenta.

I btw - za vase lose zice do ormarica krivite ht, a ne optimu jer su oni vlasnici svih zica
Ovo je već jasno i običnom puku,sam sam se uvijerio. Ht je podmukla monopolistička korporacija koja sabotira konkurenciju, ako se optima nije sposobna boriti sa time onda hebem ja njihovu uslugu koju im plaćam. Tako da to niti malo ne opravdava operatere koji unajmljuju ht infrastrukturu.
Činjenica je da če svaki operater prvo gledat svoje korisnike. Zato pošto sam ja na t-com infrastrukturi ču se i vratiti na t-com, jer mi u dogledno budučnosti treba apsolutna pouzdanost radije nego 100kn manji raćun za telefon.
Borbu protiv monopola neka vodi netko drugi ja imam svoj posao i idem linijom manjeg otpora što se telefonske pretplate tiće.
Meni telefon i internet nije radio kako treba oko mj. dana. Sličnih sam problema imao i poslje uskrsa jedno 3 tj. da će mi naplatiti pretplatu uopče ne sumljam, dakle što je tu povoljno ?