Citiraj:
Autor Rudy
Prvi tip za sljetanje s helicem: prebaci kameru da imas pogled iz treceg lica (ako je moguce na serveru)
|
Tu sam ja pogriješio jer dok sam učio letit na praznim serverima ne bi imao neprijatelje pa sam neprestano letio s tim vanjskim pogledom. Kad dođem na server s više ljudi gdje treba nekog i pogodit nikako se naviknut na pogled iznutra.
Također treba odmah podesit tipke (ili miša, što već) onako kako najbolje odgovara odnosno kako je igraču najprirodnije. Meni defaultne nisu baš naprirodnije, ali se prisilno naviknuo na njih i sad mi je problem mijenjat.
Overall sve je stvar prakse, sati i sati letenja, nema nekog posebnog tipa. Sletanje je i meni bilo problem dok nisam skužio da mu se neće ništa desit ako sletiš na ravnu (ili ravniju) podlogu, čak i ako naglo spustim snagu (s) s cca. 15m visine, ne izgubi nit 1% helta. Uz to moš mišem prema nazad da ga stisneš u pod jer nekad ima tendenciju okretanja na nos, ali ako full spustiš snagu neće.
Citiraj:
Autor Danko86
poslije helija naravno.. al presmijesna situacija. igramo omana i lik nas siluje ko droljice. bili na TSu u dva squada. i misija postala samo njega srusit, jebes zastavice, al nema boga isusa krista.. samo sto se spawnas negdje frajer doleti i prass raketljine po glavici.
|
ps. baš proguglao tog kiffkeff-a koji vas je zguzio, lik ima 21 godinu