View Single Post
Staro 20.12.2011., 13:45   #1273
Stormer
Huuuah

Stormer's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Evo malo da ja napišem svoja iskustva sa Protisom i da komentiram neke događaje sa ove stranice.

Ja nikad nisam imao nekih problema sa Protisom.

Jednom su mi rami prestali raditi koje sam kupio tamo, radilo se o corsairu ddr2 2x1gb. Riknio je jedan keks. Poslao sam im njima na njihov trošak, fino su zaprimili, poslali u ovlasteni servis.. nakon 2 tjedna sam ih dobio nazad, a trosak slanja nazad sam platio ja. Neda mi se trazit po njihovom sajtu ali mislim da to pise u uvjetima poslovanja.

Nadalje, nedavno sam platio prema ponudi neku opremu. Oprema je bila u dobavi ali nazalost nije bila na vidiku kako su mi rekli, posto sam platio tu komponentu odlucio sam se za neku drugu koja je malo skuplja od ove. Iako nisam platio razliku dali su mi ju na povjerenje da ću je platiti što je veoma korektno od njih s obzirom da cesce poslujemo s njima i jos sam dobio tu drugu komponentu koju moram doplatiti po staroj cijeni, tj. istoj cijeni ko artikl koji sam preuzeo 3 tjedna prije jer sam uzimao vise komada.

Situacija oko ovog artikla kojem se digla cijena je malo zeznuta. Iskreno ne razumijem se u nacin na koji se nacin detektiraju uplatu prema ponudi, ali osobno nakon svake uplate mailam il faksiram potvrdu da odma znaju, ne cekam da sjedne im na racun pa da onda obradjuju. I BTW... Svaka firma koja nije proizvela nesto nego samo preprodaje normalno da salje u ovlasteni servis od proizvođaća ili uvoznika.

Ponuda vrijedi jedan dan.... pa ako je covjek reko da je vise puta bio u inspektoratu i da su im uvjeti poslovanja odobreni od strane inspektorata, vjerovatno ima i neki papir za to. Sad neznam jer to vrijedi i za ovaj zakon ali dosta zakona je samo okrivrno ako trgovina nije sama specificirala. Isto tako postoje standardne odredbe za udruge koje propisuje zakon osim ako nije drukcije navedeno u statutu!

I jos jedna pohvala Protisu jer aktivno koriste ovaj forum i sto sudjeluju u raspravama sa kupcima.
Stormer je offline   Reply With Quote