Citiraj:
Autor Guls
OK, vaši uvjeti poslovanja su ono što ste vi napisali, no to ne znači da se to direktno slaže sa zakonom.
Zašto onda objavljujete službene cjenike? Zašto vaši kolege daju neispravne cijene? Nije moja krivica što je vama dobavljač dignuo cijenu, ja sam svoj iznos uplatio prema, ovo je smiješan dio, nevažećoj ponudi koja je vama jako dobro važila dok su se novci uplaćivali. I da, cijena se nije promijenila prije moje uplate, nego poslije.
No nevermind, u više navrata ste pokazali koliko ste profesionalni i koliko je nepouzdano kupovati kod vas. Moram i spomenuti situaciju gdje sam tražio jedan printer, dobio ponudu, platio, i dobio drugi printer kojeg sam vam htio vratiti, ali ga vi niste htjeli primiti nazad već ste me tražili nekakav novac za to.
Mene i moju firmu kao kupce ste izgubili, a i sve iz moje firme koji su planirali kupovati kod vas. Budite sigurni da ću obavijestiti koga god ću moći o svojim iskustvima s vama. Neodgovorni ste i nepouzdani.
I fraza "da mi vratite novce koje sam vam uplatio" ne prolazi. Vi meni vratite te novce s kamatama jer su ležali na vašem računu nekoliko tjedana. Amen.
|
Posto smo nase uvjete poslovanja nosili barem 20 puta u drzavni inspektorat na pregled i do sada nikad nije utvrden nikakav nedostatak ili nepravilnost pretpostavljam da poslujemo u skladu sa zakonom, takodjer u skoro 5 godina naseg poslovanja nemamo ni jedan prekrsaj
Molio bih Vas samo info oko printera sto ste spomenuli, pogledao sam web narudzbe i narucili ste Pisač laser mono HP Laserjet P2055, CE456A, na ponudi po kojoj ste uplatili je isti taj printer i na racunu stoji da je isporucen taj printer, koji printer ste dobili?
Citiraj:
Autor Anazg
Hello.
Uzasno mi je zao sto ovo nisam vidjela prije al takav mi je danas dan.
Kupila sam danas ram memoriju ddr2 2gb 1066MHz koja ne radi (uopce se komp ne zeli upaliti a kamoli da napravim test).
Isprobana je na 2 racunala i na svim slotovima i pola sata nakon sam ih nazvala (dakle isti dan) i trazila povrat il zamjenu na sto su mi rekli da prvo mora u servis...
Ja mogu shvatiti da ima svakakvih ljudi i da ljudi znaju koristit nesto 7 dana pa vratit pod izlikom da im ne odgovara al u ovom slucaju ja sam tu memoriju imala pola sata u rukama.
Enivej, da sad ne mijesam pravdu i pravo mene zanima iduce:
Da li mogu dobiti povrat novaca kada njihov servis vidi da je memorija neispravna ili moram uzet zamjensku koja je olfo ispravna?
Mogu li zahtjevat da provjere tu novu za ispravnost ako vec moram uzet novu?
Tko ce mi platit troskove dolaska i da li oni placaju posiljku te nove ukoliko je moram uzet?
Sto ako mi pocnu tvrditi da je memorija ispravna a jasno da nije?
I kome ih sve mogu prijaviti jer mi ovo ponasanje nikako nije okej.
|
svi artikli koji izadu iz poslovnice i vrate se nazad idu prvo u ovlasteni servis bez obzira da li je proslo 2 minute ili 2 godine, bilo je vec dosta pokusaja prevare i to nam je jedini siguran nacin, ako se dogodi da je novi artikl odmah neispravan i to se utvrdi u servisu tada se ne popravlja vec se mjenja sa novim, ukoliko vise nema takvog artikla ponudit ce Vam artikl slicnih svojstava ili novce ovisno sto zelite