25.03.2005., 00:23
|
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
nakon ovakvih komentara
Citiraj:
Registrirao se, pogledao i SAD MI FALI OPCIJA UNREGISTER!!!!
Nakon malo duljeg browsanja po raceonlimit.com, pronađoh ovaj thread http://www.raceonlimit.com/showthread.php?t=5029 . Ono što je zanimljivo, nitko u hrpi replyeva nije našao za shodno da ovoj dvojici kaže da su retardi i da nije šteta ako poginu, ali da je velika vjerojatnost da će još netko zbog njih na*ebat ni kriv ni dužan.
Wow, kakvi frajeri, kakvi uzori...a kad se sranje dogodi (a dogodit će se), onda vidiš kakve suze ti isti frajeri rone...ako prežive. Kupite dnevne novine i pogledajte Crnu kroniku. Sjetimo se samo wannabe trkača iz Makarske koji je pokupio one dvije curice ili onog "trkača" sa BMWom poginuo skupa sa curom i ono dvoje ljudi kojima je jedini grijeh bio što su bili na krivom mjestu u krivo vrijeme u Ilici. Ali glavno da su ekipa ispali frajeri i idoli među hrpom beskičmenih sljedbenika koji će naravno to pokušati kopirati.
Sve u svemu, totalno razočaranje nad vozačkom kulturom te odgovornošću prema sebi i drugima.
edit : moram pohvaliti tamošnjeg admina, odregao me je bez po' frke. To nije forum za mene, definitivno...
Nisam nista procito,ali to su sve ufurani debili.
1.NFS je sranje od igre
2.Nemaju vozacke(nemam ni ja za auto)
Koja hrpetina djece. Svi nfs fanovi. Neko je od ovih bisera nedavno reko: Ja igram NFS pa ću se znat snač na cesti u takvim situacijama. Kakvim, drag na 400m
Hehe, trgam se... Honda su izbacili iz www.raceonlimit.com . Napisao je par postova i odmah ga frknuli jer je napisao da se načelno slaže samnom... Hebote, koja je to ekipa...ludaman, našao si prave uzore, samo tako nastavi.
Preporuka je da se klonite tih debila ako imate malo pameti.
|
i jos hrpe na ROL-u takva reakcija je normalna, tak da nemoj covjeka procjenjivat po tome, da ja sky-a i honda procjenim po postovima na ROL-u reko bi da su isfrustrirani dedeki koji u desnoj s upaljena sva 4 se voze.
al postove na ROL-u si vjerojatno vidio posto si se i sam rego, a mogo bi se i predstavit na ROL-u
|
|
|