Evo da i ja napisem svoja iskustva...
1. Odlucio klokat svog athlona 3000+ i posto nisam mogao u st recem ocu da mi kupi cooler. Zapisem ja njemu sifru proizvoda i on to kupi. Ja sav sretan idem inst. cooler kad ono vidi se da je cooler bio otvoren i falilo je skoro pola bundle-a! Sva sreca pa nije falilo nista za sck 939.
2. Kupio Razer Lachesis, dosao doma, ukopcao ga kad ono kursor ( dok mis stoji mirno na stolu ) se mice sam od sebe! Ja gledam ono WTF? i skinuo druge drivere, novi fw nista ne pomaze. Zovem ih na tel. i opisem problem i pitam mogu li zamjernit za drugi ( zvao par h nakon kupnje ) a oni meni da to nemoze tako nego da moran cekat servis i "otpilu me".
Na kraju poslao mail Vedranu i covjek rekao da ce on to sredit

Nakon30ak min zovu me na tel. da dodem po drugi mis.
3. Kupovao ja LCD monitor i odemo ja i stara u Links, udemo u ducan ( nije bilo nikoga ) lik stoji na blagajni, bulji u komp i nista, nije rekao niti "Dobar dan"

Gledamo mi monitore i ja pitam koji bi bio dobar za igranje a on nista, ingnorira nas

Na kraju otisli ca kupit na drugo misto. ( nakon ovoga moja stara ih zove "mumije"

)
i biser na kraju
4. Prije cca 2 mjeseca kupovao grafu, i dodem ja u links i kazem trebao bih 6850 Toxic, lik kaze moze nema problema i da on meni grafu te me pita koje napajanje imate? Ja odgovaram xfx 550w a on meni, citiram: " aa to Vam je napajanje preslabo, ako nebudete mogli upalit PC nemojte doc i rec da grafa nevalja"

Kazem ja ( pravin se lud ) koje bi Vi preporucili, lik gleda, gleda i kaze lc power office za 240kn!

Kazem ja njemu, samo grafu hvala. Joj da mi nije bilo hitno za grafu nebi je ni uzeo
Toliko od mene, ima jos sitnica ali neda mi se pisat. Kod njih kupim sitnice do stotinjak kn, ostalo kupujem preko druge firme.