View Single Post
Staro 21.10.2002., 12:30   #24
Studano
Premium

Studano's Avatar

Datum registracije: May 2002
Sve ti je to rock and roll

Koju tipkovnicu uzeti ... svaka ima svoje pluseve i minuse... neke su teske druge prelake, neke klikcu i to ti je super a drugi mrzi kliktanje, nektko voli mis sa baterijama, a neko ne jer bas se isprazni baterija kad najmanje to zelis (znate da to tako obicno ide ).

Ima jos puno razlika... a to koju je najbolje probati pa onda kupiti.. ja na poslu radim sa tri drugacije tipkovnice, Trust (nije nesto), 2 vrste MS Internet keyboard (dobre su ali su im tipke nekako cudne na dodir...subjektivno misljenje.) Onda kod kuce imam Keytronic koja je pak dobra, ali mi fali bar malo klicka ..kt2001, pa cura ima stari dobar chiconi koji je super jeftin , a opet tika, jos su tu i acerove tipkovnice koje nemaju niojednu manu osim sto su prelagane pa klize svigdje po stolu...

Po meni mozda su jos najbolje ms tipkovnice( zna se da im je hardware mnogostruko bolji od ostatka proizvoda ), velike, dobra plastika, dovoljno teske, dodatne tipke, jos da mi nisu nekako cudne na dodir i imaju bar mali klick... to bi bilo to, a ovako nista drugo nego traziti onu pravu.

"Obicno je uvije najbolja ona prva AT tipkovnica po kojoj smo udarali za vrijeme 286/386 -ca, a nje vise nema...smrc...osim na hrelicu"