Citiraj:
Autor kis
Evo uzeo sam i ja dotični player SW2, umjesto novog WDTV Live.
Konekciju na internet nisam uspio uspostaviti (imam iskon carnet s albis routerom), pa ako tko zna pomoći preporučam se.
Uspio sam ga spojiti WiFi (samo interno) i uredno rade filmovi cca. 10GB preko wirelessa s PC-a.
Malo je sporiji nego bih želio, no ...
E sada imam pitanje za one koji ga već imaju.
Problem su mi titlovi, može li se negdje namjestiti da odmah idu titlovi s filmom ili ih uvijek moram ponovno uključivati.
Te, ima li opcija da se titlovi malo podignu, da ne moram uvijek podešavati sliku (16:9 u 16:10)?
Tu mi je WDTV bio bolji jer je sam optimizirao sliku prema sadržaju i kad su se jednom uključili titlovi uvijek su išli sa svakim filmom.
Budući da je ovo već treći GUI kojeg xtreamer ima, kako ti se sviđa u odnosu na predhodne ? Ona hrpa podataka u gornjem desnom čošku mi je malo previše, možda je stari bio bolji ili čak onaj 1. crveni ?
|
Ako se titlovi isto zovu kao i film, samo s drugom ekstenzijom, on bi ih trebao učitati po defaultu, inače ga moraš odabrati ručno.
Meni je GUI ok, jedino što imam dojam da može biti i malo optimiziraniji što se tiče brzine. To vjerujem da će riješiti u nekom od idućih firmwarea, barem tako tvrde, pitao sam njihovu korisničku podršku kad se to može očekivati. Nisu dali vremenski rok, ali vele da se na tome radi.
Ovo za konekciju na router mi je malo neobično, meni je na žici sve proradilo kako spada, s WLAN-om sam se malo natezao (zbog isključenog DHCP-a u mojoj mreži) tako da ne znam što bih ti rekao - kod mene žica radi.