Citiraj:
Autor xtreme96
Al destroyeru moras priznat da se vent od 120mm na 500-600rpm uopce necuje,moras prislonit uho na njega da bi cuo neki mali minijaturni zvuk,a to sugirno neces cuti sa 1m+ osim ako nije neki 10g star vent sa lezajem koji je samljeven od okretanja
Ja imam na svom acceleru CoolerMaster SickleFlow 120mm koji je na 2000rpm i skoro pa ga ni necujem pored freezera i skoro necujnog 80mm venta i fortrona, a ispod 1000rpm je apsolutno necujan. Razlika izmedju pasive i venta na 800rpm je drasticna.
Al ajde sad dostta off-a 
|
Sa tim setupom nikako nisi mjerodavan
Sorry, tak sam i ja razmišljao dok nisam probao.
Citiraj:
Autor skyman
Ma nema šanse da možeš čut vent na 500-600 okretaja dok sjediš za kompom, jedino ako držiš glavu unutar kućišta dok si za kompom...ako kažeš drugačije lažeš
Mislim da bi trebali De5tr0yera prijavit nekoj udruzi protiv zlostavljanja grafičkih kartica, samo prijedlog 
|
O čuje se čuje
Evo, meni sad u kompu smeta pumpa od H50 koja je "nečujna", a kad nju ugasim onda se tek čuje WD green u
scythe quiet boxu, a vjeruj mi da jako dobro izolira buku diska dok ne rošta
Kažete dosta OTa, al eto šta ja mogu. Znam točno što mi smeta. Najradije bih i ovu "nečujnu" nanoxiu na par stotina RPMa izbacio jer ju - čujem.
Recite da lažem, al imam sluh ko šišmiš.