View Single Post
Staro 18.12.2011., 18:46   #4505
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Koji je to server gdje nema 320 na Metrou da odem igrat?
Ja u zadnje vrijeme taj level igram handgun only i velik mi je gust skidat noobove sa M9 i MP443 i onda ih cimat sa porukama, how you like my M9 i sl. Inace je tamo najveca koncentracija retardacije od svih servera. Pola ekipe se ne makne sa mjesta i samo rokaju RPG i 320. Zbog njih i veina partija kao attackeri propadnu jer ne zele krenut uz stepenice kad uzmemo desno stubiste i imamo ih u saci. Ja nema sansi da vise ikad koristim 320. Na pocetku sam ga koristio i vidio koliko je lako skupljat kllove sa njim i sad je gotovo..
Nemam pojma, imam jako kratkotrajnu memoriju kad su serveri sa debilima od admina u pitanju. Btw, imaš dovoljno no m320/rpg/usas metro 24/7 servera, samo potraži.
I da, da mi je vidit samo koje ti njubove skidaš sa m9 ili grachom bez da kempaš negdje, jer baš 1vs1 sa grachom vs usas-a ili eto vintovke, no way bro Pogotovo na metrou, gdje ekipa baš ne ide sama, da imaš često priliku situacije 1vs1. Ili kao pojedinci odavde, što vidim često iz priloženih ss-ova, ideš na servere di igra s jedne strane 10-15 orlova protiv 10 low level njubova, pa se piše kako su ih super rasturili

@Pupo - ugasi upnp u postavkama rutera, upnp proces u task manageru, otvori portove (sve, guglaj, ne znam sad napamet jer ih ima dosta) i isključi firewall prije gejmanja.
Ja sam od zadnjeg patcha imao isti problem svaki dan par puta, i gašenjem upnp-a i otvaranjem portova sam riješio probelm, a isključenje firewalla je samo preventiva jer i on zna raditi problem bez obzira što je bf3.exe uredno dopušten kroz isti.