View Single Post
Staro 18.12.2011., 17:12   #4500
jopis
gadget freak
Moj komp
 
jopis's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: Jasenovac
Postovi: 2,201
Citiraj:
Autor sliver Pregled postova
Nisu mi jasne šup*ine od admina koji kickaju ako imaš dobar killstreak. U TD sam valjda napravio 20-1 i dobijem bananu. A bio sam lijepo na nekoj zgradici, skinem ih tamo brdo, siđem dole, dođem 5orici s boka opalim rafal, skinem još par likova usput i vidiš izbaci iz igre.
Get used to it.
Srećom, u manjini su, većina servera ili nema admine 24/7 na serveru, ili su relativno ok likovi.

Nas 4 sa ts-a upadne na server jučer, metro cq, i naš tim stisnut u deployment, i to ruski (za one koji znaju, znaju da je to moguće samo ako je taj tim totalno retardiran ili da admini imaju svoje prste u tome).
I naravno, na protivničkoj strani 2 admina igraju
Skempani po zgradama na prozorima, i rokaju po spawnu. Server/admin spema poruku baseraping allowed.
Ja se fino spawnam, uzmem njubtub (m320) i razvalim im pol kata di su skempani i ubijem ih obojicu. Bez ikakvog upozorenja kick sa servera, a nigdje u pravilima servera ne postoji rule o m320.
Pitaju kolege sa ts-a zašto sam dobio kick, kaže admin, no m320 on this server. Reko aj dobro, nvm, ionak mi je to retardirano i ne volim abuse istog. I sad reko, prije neg se spawnam, idemo redom.
Pitam jel dozvoljen usas/saiga - yes
rpg/smaw on inf - yes
smoke - yes
ostali shotguni i 12g frag - yes.
Reko šta nije, kaže on, m320 only.
Uzmemo mi njima iza leđa i b i c flag, nakon toga preuzmemo i a s leđa, i počnemo ih gazit (1000 ticketa server). Ubijem ih obojicu sa usasom, odjednom bad luck (admin me slayao), ajd ja prešutim, nema veze, ajmo dalje; kad nakon par min, kolega s ts-a ih rokne rpg-om iza zaklona i odmah kick sa servera. Ja pitam wtf, zašto kad su rekli da je sve dozvoljeno, a retos napiše, go be a rpg moron somewhere else, i didnt allowed anything, i will kick who ever i want. Reko sad mi je jasno kak ste vi stisli protivnike na spawn Izašli smo odmah svi sa servera, pa neka igraju sami sa sobom kompleksaši bolesni. To kad naletiš na takav server, zapamtiš mu ime zauvijek da nikad više ne dođeš na isti....
__________________
"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti
jopis je offline   Reply With Quote