View Single Post
Staro 18.12.2011., 16:33   #459
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
I ček da vidim ovu logiku. Mamić radi dobro za HNL, a ne bi "cinkao" one za koje zna da rade loše te time štete cijelom HR nogometu! Nemojte mi te kvartovske cinker, druker šprehe prodavati. Nismo u vrtiću. Ako znaš za namještanje tvoja je građanska dužnost prijaviti to nadležnim institucijama. Onaj tko se ne slaže sa time mislim da se nema kaj žaliti na stanje u državi te u ovom slučaju HNL-u!
da, jedna osoba je kriva za stanje u HNLu svojim ne prijavljivanjem stvari nadleznim institucijama (koliko mrzim ovaj izraz lol). nema veze sto se ovo dogadja u HNLu otkako postoji i sad odjednom svi znaju za to i prave se pametni, a do jucer sutili ili se nije nista poduzimalo.

Citiraj:
Autor bacyc Pregled postova
@ordem

evo citat kao stvoren za tebe

"Ako nekome nakon ovoga danas i dokaza da je stolice kupovao preko firme klupskog direktora i nezakonitog posjedovanja dosjea još uvijek nije jasno, onda ne zaslužuje ništa nego da mu djeca gledaju ovog čovjeka na čelu naše svetinje."
1. boli mene racku za mamica, ja sam komentirao njegovo drzanje danas u emisiji ciji je jedini cilj bio blatiti svoga gosta

2. kupovao preko firme klupskog direktora vlastitim novcem i isao sebe ostetit? kakve veze preko koje je firme ista kupovao vlastitim novcem (ako je doista kupovao vlastitim novcem kao sto govori)?
i cinjenica je da eduarda danas ne bi bilo da nije bilo mamica

3. nezakonito posjedovanje dosjea? danas svaka susa moze posjedovat neciji dosje, u sto sam se uvjerio na vlastitoj kozi. da je novinar u pitanju onda bi to bio propust policije i ne bi nitko osudjivao novinara.

4. djeca ce mi valjda biti dovoljno pametna da imaju vaznije posla od gledanja bljuzge pod nazivom HNL. dinamo svetinja? dinamo je obicni nogometni klub, nazivati bilo sta sportsko svetim je debilizam.

da, mamic sere
ali isto tako seru i novinari i BBB
istina je negdje u sredini
reci da je jedna strana u pravu je debilno.

nemam vise namjeru komentirat mamica i HNL (posto sam vec i upozoren a i ide mi na jetra kad netko nema svoje stajaliste nego ponavlja sta je cuo od nekog drugog)
Ordem je offline   Reply With Quote