View Single Post
Staro 18.12.2011., 14:35   #54
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Old friend Pregled postova
Neće pojačavati bitno postojeću mrežu jer kreću sa novom mrežom LTE navodno na prolječe,

inače koliko znam oni sada imaju svoj fixna+adsl do 15.1. u promociji za 50% cijene

klik

pa da se možda tu nađeš, jer vjeruj mi ne bi želio biti na EDGE kako god okreneš, moj savjet, a sa LTE ćemo vidjeti taj bi trebao pokriti sve, ali on neće tako brzo tebi treba nešto odmah jelte
da istina, treba mi odmah već sam uzeo Homebox na 15 dana probe i mislim da ću ga uzet jer mi je prvenstveno bitna telefonska linija a ona za sad super radi. EDGE je na full ali od 3G-a ni traga. Budući da na toj loakcij boravim samo vikendom morat ću se zadovoljit sa EDGE intetnet vezom. Ali svako mi se isplati jer sada imam telefon na tarifi Super 60 (74 kn mjesečno) a na homeboxu su mi jeftiniji pozivi i imam prikaz broja u toj pretplati. Jedino kaj me smeta ugovorna obveza na 2 godine tako i ako dođe nova usluga sa LTE morat ću biti na Homeboxu ali vjerujem da će ona biti skuplja tako da mislim da će ovo zasada biti ok. Budući da boravim samo vikendom previše mi je plaćati mjesečno 150 kn za tel. internet za tih par dana u mjesecu.
Xenon je offline   Reply With Quote