Dojmovi ...
Od početka ( preko 3 godine ) se zna da će igra biti story driven MMO. Dakle PVE većinoma. Za PVE igraća poput mene savršenstvo.
Prića je odlična i razvoja se sa svakim korakom. Kako svaka klasa ima zaseban story, zabavno je i altove dizati.
Probao par instanci i moram priznati da mi se sviđalo kako odabir priće mijenja i kako se kreće instanca. Dali ćemo nekoga ubiti, pomilovati, pustiti da ode uvjetuje i ostatak instance.
Group questova ima isto tako podosta. Nisu obvezni, ali nije niti teško naći ekipu za njih. Tako da nisam imao osjećaj "Pale sam na svijetu". Taj me osjećaj daleko više pratio u WOW-u gdje sam samo za 5M HC našo random ekipu koji ne progovori niti riječi, pa nije baš neki "social event".
Odigrao 10-ak PVP matcheva i nisam primjetio nedostatk bracketa. Doduše bracket je širok ( 17-25 lvl ) , ali to je kompletno nebitno. Ionako je PVP bitan tek u endgame. Prića mi je predobra da se zamaram sa huttballom isl.
Igra ima nedostataka, tipa loše riješen UI, AH isl. Međutim to su sve stvari koje će se riješiti vremenom. Tako da me ne živciraju previše. Igra defacto još nije niti izašla.
Kaj se tiće "LoL this isnt WOW" dripaca, neće mi faliti. Ima ih i ponekad dođu u moju grupu, ali lagani kick i /ignore riješi i taj problem.