View Single Post
Staro 18.12.2011., 02:07   #158
Zvone2772
interferometar
Moj komp

Zvone2772's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Pa resistive je uvijek "malo off", kad nije ni zamišljen za prst nego stylus. Naročito ovaj resistive u PMP3084B koji je čak i za resistive tehnologiju prilično neprecizan. Ja nisam primjetio veću nepreciznost nego na službenom 2.1.15. A to da nema app za kalibraciju; to je istina. Zaboravio sam spomenuti.
Znam za te mane rezistivnog touch panela, ali kod tog ROMa mi je kao što sam i napisao sve skupa kao pomaknuto za par milimetara. U odnosu na stabilni Eclair.
Napomenut ću, koristim stylus većinu vremena, a ne prste.

No dobro, ROM sam po sebi je odličan. Mada bih ja više volio da ovi muljatori ispoliraju taj Froyo do 2013.

Citiraj:
Autor ogy_dogy Pregled postova
Nakon nekog vremena i dosta razmišljanja, neki vrag me je opet natjerao u prestigiov tabor. Kupio sam si ovaj novi PMP5080. Ugl za sad sam zadovoljan, odličan capacitive display, 1ghz, 512mb ram (iako mi task killer pokazuje manje, ne znam jel opet lažu ili task killer ne čita svu memoriju). ugl sve radi odlično osim: masu appova koji nisu optimizirani za tabove i skypea kojeg ne mogu naštimati da radi ff kamera. ugl neloš tablet, u linksu je na akciji za 1599kn, pa ko voli nek izvoli. Možda kroz koji dan otvorim novu temu da ovdje ne offtopičarimo :P
Interesantno, možda napraviš kakav review u stilu kakvom je napravio Estugarda?
To bi bilo odlično za sve potencijalne kupce (i šire). Naravno, kad nađeš vremena

Zadnje izmijenjeno od: Zvone2772. 18.12.2011. u 18:05.
Zvone2772 je offline   Reply With Quote