View Single Post
Staro 18.12.2011., 01:27   #5
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
kao sto i auto forumi i o pouzdanosti pisu, i nitko ih ne krivi jer se pisalo)..

Usporedba SSDa i klasicnog HDDa nema smisla , razlicite su cijene , namjene, tehnologije i nema razloga zasto nebi odvojili te teme u dva podforuma..
Zelis prijedlog: treba malo kreativnije voditi podforume, poticati na nove teme , kvalitetne teme, poticati na online razmisljanje.. a ne samo sve svesti na jednu "nepreglednu, višetematsku, višegodišnju" temu..

Taj dio mi nije jasan, u biti kome smeta ako se vise raspravlja? Ako se vise izmjenjuju iskustva i informacije? Odakle ta fobija od novih tema, i trpanja svega u isti kos.. Ne trebate se toga bojati.. to ce samo podici brojnost i clanova i postova, a samim time kvantitetom i kvalitetu ..jer ne zaboravi, vrlo brzo ono sto nevalja potone u zaborav
-->
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Ti kao da si od jučer na forumu. Ne, to ne ide tako kako ti misliš, a pogotovo ne tako brzo. Sredit će se nešto, otvorit ćemo novi podforum kad tad, ali i dalje će biti ljudi koji time neće biti zadovoljni. SSD tehnologija je još uvijek zelena tako da ima vremena za to...

Da malo češće pratiš forum, a ne svake prijestupne, znao bi da se kod kupovine bilo koje vrste diskova ne pita za pouzdanost. To se jednostavno ne može prognozirati. Kao da tražiš preporuku najpouzdanijeg auta. Takvog nema i pomiri se s tim. Da ti sad 10 ljudi preporuči Samsunga, ti kupiš, sutra ti se pokvari, tko bi bio kriv? Možda forum?

Za sve ostale nejasnoće, kritike i prijedloge nam se slobodno možeš obratiti na bilo koji način.
kao da jesam , a nisam.. zar ne?
i "kao" da vodim jedan forum koji ima 4000 jedinstvenih posjetitelja dnevno.. hm?
zamisli, nisam niti neki klinac, nego ozenjen covjek,
a donekle se i kuzim u racunala, nekakvo iskustvo imam, nesto i pratim..

znam da je potrebno par minuta od vas admina za osmiliti tu grupu podforuma i to je sve..
jos malo vremena da se bitnije teme premjeste u novi podforum..
..probaj pretpostaviti da sve sto sam rekao je u dobroj namjeri.. samo toliko

1. zasto bi netko bio nezadovoljan, ne vidim koga bi to smetalo?
2. a to sto se tice diska, nema smisla da mi to spocitavas, jer postoje generalne statistike i o tome se jedino na forumima moze raspravljati.. stvarno nema smisla da pretpostavljas da sam glup i da to sto ti govoris ja kao ne znam..
Cinjenica je da kod SSDa se tu ima o cemu pricati ( volis "auto" usporedbe --> kao sto i auto forumi i o pouzdanosti pisu, i nitko ih ne krivi jer se pisalo)..

Usporedba SSDa i klasicnog HDDa nema smisla , razlicite su cijene , namjene, tehnologije i nema razloga zasto nebi odvojili te teme u dva podforuma..
Zelis prijedlog: treba malo kreativnije voditi podforume, poticati na nove teme , kvalitetne teme, poticati na online razmisljanje.. a ne samo sve svesti na jednu "nepreglednu, višetematsku, višegodišnju" temu..

Taj dio mi nije jasan, u biti kome smeta ako se vise raspravlja? Ako se vise izmjenjuju iskustva i informacije? Odakle ta fobija od novih tema, i trpanja svega u isti kos.. Ne trebate se toga bojati.. to ce samo podici brojnost i clanova i postova, a samim time kvantitetom i kvalitetu ..jer ne zaboravi, vrlo brzo ono sto nevalja potone u zaborav

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 18.12.2011. u 01:54.
Eladio je offline   Reply With Quote