View Single Post
Staro 17.12.2011., 23:20   #411
R@zzoR
Yippie-Ka-Yay
Moj komp

R@zzoR's Avatar

Datum registracije: May 2007
ja zadovoljan
A sto se SLIja tice nisam ni namjeravao, gtx 560 ti model sa 448 shadera i 320 bita (ako uzmes u obzir da se oc-a preko performansa gtx 570 to mi je sasvim dosta, ionako ne planiram nista vise nego malo ubijat vrijeme na bf 3ci i black opsu, nisam odavno ) -- offtopic: ima li neki server gdje se skuplja cro ekipa s foruma da bacimo na bf 3 i/ili black ops sada iza nove

Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Evo pridruzih se i ja Sandy Briđ ekipi sa novom pridoslicom (i5 2500K). Danas nisam ima puno vrimena se puno baviti klokanjem i testiranjem,
no stavljen je neki 24/7 takt od 4.0Ghz @ 1.150v i izgleda da je stabilno (Prime 2h).. Trulja hladi odlicno sa Excaliburom na nekih 750rpm (necujno)
dok ga Prime ne ugrije, tad skoci na 1200 i dalje se ne cuje. Ostale testove nisam vrtija.. 15min Primea na brzaka:

http://www.pohrani.com/f/21/101/4xv8u1zr/untitled.jpg
Pa to je extra, 700 MHz bez dizanja napona, mozes ti i vise za 24/7 rad, opali multiplier na 45 i napon na nekih 1.3 i briga te ako imas true na njemu, radit ce ko dusa
-->
Citiraj:
Autor KorisNick Pregled postova
Ma odlična matična, za te pare teško se može nać bolje.
Bila je ili ona ili p67ica pro3 + tx650 corsairov ali onda sam skuzio da mi je dosta ovo koje imam pa sam ostao pri kupnji extreme 3ice sto se tice izgleda stvarno je perverzija, i bolji asus modeli bi se posramili pored nje.

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Ne bi ja rekao da je asrock al pari asusicama.. nije skuplji jer je ljepši, koriste kvalitetnije komponente i u pravilu imaju bolju faznu regulaciju... Tako da... Što se tiče asrock extreme3 ploče, nećeš pozalit, ploča vrijedi svaku kunu.. ali zaboravi sli na njoj..
Ma ploca je TOP, zaljubio se u nju cim sam je vidio, pravi je eye-candy i best buy u cijenovnom rangu --> ja zadovoljan
A sto se SLIja tice nisam ni namjeravao, gtx 560 ti model sa 448 shadera i 320 bita (ako uzmes u obzir da se oc-a preko performansa gtx 570 to mi je sasvim dosta, ionako ne planiram nista vise nego malo ubijat vrijeme na bf 3ci i black opsu, nisam odavno ) -- offtopic: ima li neki server gdje se skuplja cro ekipa s foruma da bacimo na bf 3 i/ili black ops sada iza nove

Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Evo pridruzih se i ja Sandy Briđ ekipi sa novom pridoslicom (i5 2500K). Danas nisam ima puno vrimena se puno baviti klokanjem i testiranjem,
no stavljen je neki 24/7 takt od 4.0Ghz @ 1.150v i izgleda da je stabilno (Prime 2h).. Trulja hladi odlicno sa Excaliburom na nekih 750rpm (necujno)
dok ga Prime ne ugrije, tad skoci na 1200 i dalje se ne cuje. Ostale testove nisam vrtija.. 15min Primea na brzaka:

http://www.pohrani.com/f/21/101/4xv8u1zr/untitled.jpg
Pa to je extra, 700 MHz bez dizanja napona, mozes ti i vise za 24/7 rad, opali multiplier na 45 i napon na nekih 1.3 i briga te ako imas true na njemu, radit ce ko dusa

Zadnje izmijenjeno od: R@zzoR. 17.12.2011. u 23:48.
R@zzoR je offline   Reply With Quote