Vidis meni je bas other way around,
dok heli nije lako svaldat finese, brzo udaris u plafon mogucnosti samog helia, tipa duel izmedu 2 vozaca koja znaju sta rade postane crap shooting -al doslovno, ako niti jedan ne okrene guzicu drugome, navuce ga na AA il slicnu glupost, vecinom zavrsi u dizanju visine, lockovima i flare/emcovima, gdje pobjeduje onaj koji ima boljeg gunnera ili gubi onaj kojeg u meduvremenu locka vise ekipe s grounda ako se ne povuce.
Par soflama dobro postavljenih na mapi i ekipa s javelinima,i by by jer ih je jako tesko snipat s guided kao prije patcha...
Jet s druge strane ima slobodne ruke, uvjek ima visinu i brzinu kao najbolju zastitu, i ako dominira zrakom, ima slobodne ruke da orgija na heliima, armorom, i od patcha pjesacima.
Neki dan je na omunu lik zastrejfao jetom medu zgrade onaj uski dio izmedu 2 nebodera pod 90stupnjeva, rjesio me u helyu , i dok sam cekao drugi hely, ubio 1 f35, 2 armora i 7 pjesaka.
Ok nemoze svatko to, al hocu rec da je upravo jet ono sta u codu zovete "easy to learn, hard to master"
Opet hely je zabavniji jer je timski, jet je boring meni jer si solo, al bojim se dana kad dovoljno skilledi uigrani igraci pocnu kooperativno letit s 2 za dominaciju air/ground (valjda se nece jos dugo dogodit u pub igrama).